Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana_nie co

koleżanka konsultantka wciskająca kosmetyki

Polecane posty

Gość zakłopotana_nie co

sytuacja żenująca, moja przyjaciółka jest od niedawna konsultantką jednej z firm kosmetycznych, problem polega na tym, że podczas każdego naszego spotkania oferuje mi katalog i zachęca do kupowania produktów, niby nic na siłę, ale głupio mi tak za każdym razem odmawiać kiedys zamawiałam kosmetyki tej firmy u innej dziewczyny (obca osoba), i ona jako konsultantka zamawiała mi towar po niższej cenie, twierdząc że nie ma problemu i zamówi mi towar po cenie jak dla konsultantek. Wychodzi na to, że moja przyjaciółka wciska mi kosmetyki i sobie na mnie zarabia, żenujące, jak z tego wybrnąć, nie chce jej urazić, ale nie mam też ochoty żeby ktoś się na mnie dorabiał?

Gość prawda jest taka, że
nawet jak się niby daje po "cenie dla konsultantek" to i tak nigdy to nie będzie ta cena. robiąc zamówienie na większe kwoty można nawet wyciągnąć upust chyba 45% z tego co pamiętam, tak czy siak zatem zarabiają na tobie :D🖐️

Gość zakłopotana_nie co
okej ale skoro mozna po niższej cenie to wkurza mnie to że moja przyjaciółka robi mnie w balona

Gość nie mam tak jak Ty
one i tak zarabiają niewiele na klientkach. powiedz, ze kupujesz kosmetyki tylko w drogeriach i tyle. albo ze masz już inną, stałą konsultantkę. nie musisz się jej tłumaczyć

Gość Ewka to jak
to sie jej zapytaj czy moze Ci taniej zamowic, a jak powie, ze nie to powiedz, ze inna konsultantka zamawia Ci po nizszej cenie i tyle

Gość zakłopotana_nie co
raz się jej zapytałam czy może zamówić mi to taniej, bo inna dziewczyna tak robiła, to powiedziała, że ok, a potem następne kosmetyki znowu zamawiała mi już po normalnej cenie