Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kestsaa

czyta ktos z was nasygnale.pl ?? bo mam pytanie

Polecane posty

Gość kestsaa

jw

Gość kestsaa
to wiesz moze co zrobic zeby sie wyswietlily wszystkie komentarze pod artykulem?? napisalam wczoraj tu komentarz z pytaniem i teraz chcialabym zobaczyc czy ktos odpowiedzial ale wyswietla sie tylko pare komentarzy a wszystkich jest 434 :/ i mozna kliknac tylko na ostatnio aktywne | najnowsze | najstarsze | najczęściej oceniane | najczęściej odpowiadane a gdzie wszystkie?? http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Wrzucil-piszczaca-torbe-do-rzeki-W-srodku-byly,wid,15140997,wiadomosc.html

Gość kestsaa
to wiesz moze co zrobic zeby sie wyswietlily wszystkie komentarze pod artykulem?? napisalam wczoraj tu komentarz z pytaniem i teraz chcialabym zobaczyc czy ktos odpowiedzial ale wyswietla sie tylko pare komentarzy a wszystkich jest 434 :/ i mozna kliknac tylko na ostatnio aktywne | najnowsze | najstarsze | najczęściej oceniane | najczęściej odpowiadane a gdzie wszystkie?? http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Wrzucil-piszczaca-torbe-do-rzeki-W-srodku-byly,wid,15140997,wiadomosc.html

Gość kestsaa
i mam jeszcze pytanie.. podrapie mi ktos rowek??

Gość snnnnnnnnnnnns
wpisz w google tresc swojego pytania lub czesc i nasygnale.pl powinno sie wyswietlic twoje pytanie. Bo nie wiem inaczej jak wejsc.

Gość kestsaa
no zrobilam tak ale nie znalazlo :(

Gość kestsaa
chyba sobie zartujesz :O