Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość St Germain

Ci którzy pragną miłości i ci którzy ją mają

Polecane posty

Gość St Germain

To takie znamienne, że kiedy człowiek pragnie miłości zwykle jej nie ma. Mówię zwykle bo są pewnie wyjątki. W tym samym czasie są ludzie którzy choć są kochani nie szanują tej miłości, igrają z nią, bawią się. Czemu tak jest? Czemu ludzie nie chcą tych którzy oddali by za nich życie i zrobili by dla nich wszystko a wybierają tych którzy często mają roszczeniowy stosunek do nich samych. Napiszcie. Proszę.

Gość St Germain
Muszę Cie zmartwić bo nie. Ale jeśli nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to idź skąd przyszedłeś. Naprawdę nie jestem w nastroju na awantury i gadki. Potrzebuje pozmawiać z kimś. Zatem bądź tak miły i oszczędź mi niepotrzebnych pierdół mojej i tak już chujowej sytuacji.

Gość chujowej czyli jakiej
rzucila Cie kobieta czy moze zadna nie chce.?

Gość St Germain
Nie. Rozstanie było dobrowolne. Nie ułożyło się nam i chciałem końca. Od tamtej pory (1,5 roku) nie. Nie mogę sobie ułożyć życia. W pracy mam jedną koleżankę. Bardzo mi się podoba. chciałem się zbliżyć ale nic. Ona zadaje się praktycznie tylko z innym kobietami. Nie zwraca uwagi na facetów. Olałem sprawę jakiś czas temu a teraz cały szajs wychodzi ze mnie i czuje się fatalnie.

Gość St Germain
Ale nie o mnie temat. Doceniajcie miłość którą macie i ludzi którzy z Wami są. Bo jak człowiek zostaje sam to jest to smutne i wyniszczające. Wszyscy potrzebujemy innych. Miłość to jest wartość, siła która sprawa, że chce się żyć i pracować. Walczyć o lepszą rzeczywistość.

Gość St Germain
Ale nie o mnie temat. Doceniajcie miłość którą macie i ludzi którzy z Wami są. Bo jak człowiek zostaje sam to jest to smutne i wyniszczające. Wszyscy potrzebujemy innych. Miłość to jest wartość, siła która sprawa, że chce się żyć i pracować. Walczyć o lepszą rzeczywistość.

Gość St Germain

Gość a masz dzieciaka
hę?

Gość thyutrh
nie martw sie jestes jeszcze mlody, ludziom zycie uczuciowe czesto uklada sie po trzydziestke, szczegolnie w tych czasach a ta kolezanke olej, bo to jej ignorowanie Twojej osoby psuje Ci nastroj po co Ci to nie pchaj sie tam gdzies Cie nie chca i szanuj to oraz siebie