Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzynka21

Co mi dolega?

Polecane posty

Witam, potrzebuje porady od paru miesięcy mam szybkie uderzenia serca, od miesiąca do tego uczucie ciągłego zmęczenia jak bym miała zaraz paść, zawroty głowy i senność. Dziś najgorszy dzień nogi jak z waty że jeszcze nie zemdlałam to cud. Czy ktoś miał podobno objawy i może doradzić mi od czego jest takie uczucie??

dodam jeszcze ze nie jestem na diecie normalnie się odżywiam i biorę od czasu do czasu witaminy. Przez to wszystko nawet nie kocham się ze swoim partnerem zbyt jestem zmęczona a nawet nie mam po czym:/

Gość sdfghjkl;
patrząc na Twoje cele to chyba jednak jestes na diecie i tu może powod.A jak nie to zdadaj poziom cukru i tarczyce

Gość sdfghjkl;
patrząc na Twoje cele to chyba jednak jestes na diecie i tu może powod.A jak nie to zdadaj poziom cukru i tarczyce

Gość Goppi
echo serca se zrób może to serce może być też cukrzyca albo niedobór magnezu

Gość Goppi
55kg to za mało o 4kg

Gość wiedźma z lasu
nerwica psychasteniczna

Słuchaj mam to samo .. idz zbadaj tarczyce.. niedoczynnosc prowadzi do takich objawow. Mam tez nerwice lękową, ktora ma identyczne objawy. Uderzenia goraca, dziwny lęk, zawroty glowy, szum w uszach, kołatanie serca, nocne poty, drazliwosc, trudnosc w oddychaniu(czasami) uczucie napiecia, trudnosc w koncentracji i wiele wiele innych, dlatego wybierz sie tez do psychiatry.Nie czekaj az przejdzie bo mi tym sposobem sie tylko pogorszylo..