Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczej ...

Bezdomna Owco, gdzie jesteś?

Polecane posty

Gość raczej ...

I gdzie TWoja renta?

Gość eqweqweqw
nie wywołuj Owcy z lasu... :p

Gość pewnaosoba
a czego pan chce od tej osoby , ktora byc moze jest wytworem pana bujnej wyobrazni. ja od siebie chce tu napisac, ze jesli przeze mnie leca 3 dni ciemnosci no to niech sa zeby nie bylo na mnie. w koncu po to zylam???? zdaniem wielu osob. a to ze sie nie poddalam to jestem tak wysoko, ze sie boje. jak tu zejsc na ziemie. nie umiem bo moja matka chce wrocic w pewien sposob. ja tego nie rozumialam. na jakiego glaba ja wyszlam i co teraz? :( gdzie jest moja przesylka????!!!! to jest chamstwo co ona robi w n. i tyle. to nawet nie jest chamstwo. no i co maja byc te 3 dni ciemnosci? co o tym myslec?

Gość eqweqweqw
zaczęła gadac o czyms innym wreszcie , tez dobrze. Co porabiałas Owieczko, czemu cię nie było długo na forum? Wszyscy się o ciebie niepokoili...

Gość pewnaosoba
ach ide stad - to forum to jedna parnoja. napisalam ze przyjde jak naucze sie francuskiego do A 2. a po co sie dowiem? a moze mi byle co lepiej pojdzie wtedy. co mam robic niby i tyle. a jak ja sie czuje dziwnie. cos strasznego:( no coz... takie zycie. bo mialam sie nie zmieniac. ja sie nie chcialam zmieniac. za wysoko bo matke krytykowalam. nie powinnam i zle im postawilam. no ale... moze sie cofnie to. ale jak? i tyle. nie chca pewnych pogladow - ciekawe czemu. i stad ja mam te poglady. cos strasznego :( ja sie wkopalam. ja sie nigdy niczego nie naucze - bo tak i juz. w pewnej kwestii :(

Gość bezrobotny i bezdomny
Ja bardzo uprzejmie chciałbym się zapytać czy w końcu dostałaś zasłużoną Rentę?

Gość Ja mam owca twoja rente
ja mam twoją przesylek owca, u mnie jest twoja renta

Gość pewnaosoba
to i owo porabiam. nie wiem co ja mam zrobic zeby dostac moja przesylke. co ja mam zrobic? ja jestem rencistka od dziecka. przeciez to nawet choroba umyslowa nie jest co ze mna sie wyrabia i tyle. to wszystko. co ja mam napisac. tylko 3 litery mam w glowie chwd - 4 litery. w sumie 3 litery. no co... kulturalna jestem, a nie? :(

Gość hungara
zaczyna się , teraz cała noc będzie napie­rdalać posty

Gość pewnaosoba
niestety tam sa wartosci. no nie wiem co mam zrobic - zostaje wyjsc i nigdy nie wrocic. i tyle. i ze soba skonczyc taka tragedia rodzinna. nie - to sa inne rzeczy - po prostu to sa sprawy takie a nie inne i prosze oddac przesylke. tu juz mi jej nikt nie wezmnie. po prostu ja jestem rencistka i koniec. taka sprawa to jest. bo jaka to jest sprawa. no taka i tyle. dlaczego nie? i tyle :(

a co jest w Twojej przesyłce, której niestety jeszcze nie dostałaś??

Gość pewnaosoba
nie bede niczego pisac - tylko przesylka.nic wiecej. szkoda slow. bo nie stoje po stronie panstwa x a w sumie poszlo. no ale gdzie to jest? a ta polska to tez bez sensu. co ja tu robie. ide sie poryczec - bez sensu wszystko kto mi to wysle teraz? wszystko za wysoko. ale bede wszyscy wisiec. co to tam robi.przez figure na ogranie powolania. i tak omijam to durne forum niewarte kopniaka w odbyt bo nie wiem jak ta pani adrenanina dostala prace. to moge ja pomowic - z figury matki, ale w ogole po co za mna lazi z ta figura i pozarem. cos strasznego.przeciez to ani potwor i juz troche lepiej mi ta renta pasuje. musialabym ograc adres swoj. co ja tu robie? spier i tak dalej... ku ... i tak dalej. tam idz nastepne dzieci robic. no co ja mam napisac, zeby sie odwalila? i tyle :(

A co słychać u Śmieszki i Kevina?? Oddałaś mu krzyz rodowodowy?

Gość eqweqweqw
tylko 3 litery mam w glowie chwd dodaj jeszcze p, to bedzie CHWDP...

Gość pewnaosoba
ja to tak czulam ze w n. mi to wsiaknie. jeszcze dopoki byla pewna osoba- kurde jakas idiotka zwiochy na mnie i wszystko mi poszlo. moze odzyskam co bylo. oby. choc tez wszystko bez sensu. i tak zostala mi depresja. bo co mi zostalo? depresja ityle. kazdy ma tyle pogladow, wartosci, a ja? i tyle. no i taprzesylka. tyle ile sie dowiem. wyprowadzilabym sie i mnie nie ma. prosze sie nie porownywac ze mna. i tak nikt takiego zycia nie mial i nie bedzie mial. i nie macie szans a paczka jest moja. wszystko jest wypisane ZA WARTOSCI i tyle. i pasuje w 2 miejsca. na znik byla tu - co ona tu w szkole robila? z tej figury. ta lacha to przynajmniej wojta swojego zna? matko takie cos - oby ja szlag trafil razem z jej chora na leb rodzinai tyle. i wszystkich takich jak onabo prace moze ma nie ode mnie i ja pomawiam, ale kurde na wojcie konczy, nawet w telewizji nikogo nie zna i czego chce ciemniara? bo ma dziecko - to niech se je zezre.a co mnie to obchodzi? kiedy ja to czytalam 7 lat temu. no i ma dziecko w wieku szkolnym. najwazniejsze na swiecie Z FIGURA OGRANEGO POWOLANIA.i tyle. i jest lepsza bo przynajmniej widac zema chrzest - to se ja zezryjcie i sie ode mnie odwalcie. co ja mam tu zniesc jajo na tej wiosce? po co ja tu przylazlam? to nie widziala pani co ma pani w chalupie? nie - bryle se musze kupic i od dziecka mam problemy ze wzrokiem.ale byle co widzialam. i tak dalej. a ludzie tu niczego nie widzieli? mnie - nie. no to co moje i do widzenia. koniec - o czym tu rozmawiac. takich historii jest pelno na pewno i tyle :(

Gość pewnaosoba
ta laska nawet ograniczona na leb nie jest. z sierota sie porownuje. istna pani nergal wielka - sie odwal glupia pizdo. se idz do takich jak ty. wszystko przez ciebie i tyle. akurat musialam tak skonczyc i tak dalej. przeciez ja w ogole niczego nie rozumialam. za co taka nienawisc. chociaz tacy ludzie... ale tak zle nie bylo. a moze bylo. no to do widzenia i koniec. kto tam sie bedzie zastanawial nad jakimis zerami ANI z kafe. szkoda zera i tyle :(

Gość do pewnejosoby
Twoja przesyłka trafiła do Ramony :-(

Gość pewnaosoba
wiecie kupiccie sobie latarki i sobie do tylkow poscieccie zobaczcie co tam macie. to jest polska. ale ja tego nie rozumiem. ja wyjechalam dawno temu. po prostu ucieklam, a jestem tu bo tak jestem zdemolowana i gdzie jest moja renta - od matki i tyle. za calosc. gdzie? tylko od niej? no nie to byl pewien uklad tak poszlo i wroci sie dowiem. no to wszystko rozwalam bo ja nie pojde do zadnej pracy nawet jak mnie beda chcieli. ja chcialam z polski wyjechac - ja nie uczylam ruskiego ani niemieckiego. to byl znik - mnie to nie obchodzi. to musza byc reguly a ja sie nie nazywam kazimierz odnowiciel zeby cos poprawic. gdzie? zostaje mi sklep gdzie? i tyle. nic poza tym. w moim wieku koniec. no niby jeszcze cosale bez sensu i tak dalej. tyle :(

Gość pewnaosoba
janie jestem niewolnikiem jakichs POLGLUPKOW i tyle. swin, zer i kanaliii to wszystko. sobie sami z siebie zrobcie niewolnikow wy zera obrzydliwe i koniec. i tyle :( i to malo powiedziane ANI ZERA i tyle. nie musialam sie tak wyrazac i jakis prezent od mamusi by byl. to nie jest prezent tylko koniecznosc zyciowa. prezent... od mamusi. glupie swinie ponizej wszelkiej krytyki i tyle :(

Gość pewnaosoba
janie jestem niewolnikiem jakichs POLGLUPKOW i tyle. swin, zer i kanaliii to wszystko. sobie sami z siebie zrobcie niewolnikow wy zera obrzydliwe i koniec. i tyle :( i to malo powiedziane ANI ZERA i tyle. nie musialam sie tak wyrazac i jakis prezent od mamusi by byl. to nie jest prezent tylko koniecznosc zyciowa. prezent... od mamusi. glupie swinie ponizej wszelkiej krytyki i tyle :(

Gość violka?
Ej! przecież ktoś pisała ,że ona wpadła po pijaku pod autobus.Była 3 miesiące w śpiączce i zmarła.

Gość pewnaosoba
ja tylko popelnilam ten blad , ze mysle o tym ze mialam byc gdzie indziej ale coz... i tak dalej. i ciagle ten sam blad jak mysle i tak dalej... i stoje po stronie wartosci tutaj... ha - no ale nie rozumiem tych oskarzen tego wszystkiego... nie rozumiem tego. jakie to ciezkie wszystko. za co? o co?ja nikogo nie znam . ja chcialam tak i tak i ...tak pasuje. ja nie chce wyzywac, oskarzac. ja musze sama sobie radzic i znaleźć cele w zyciu. kazdy musi tak zyc? no starac sie cos z siebie dac. to moja sprawa. no i nie. przez polske. i po co ja to popieram. nie popieram bo tak ktos by mi cos dal. jak moge popierac polske. tylko jakies wartosci ale jakie? a to moja sprawa. no to zachod sie dowiem. tyle starczy - jakas rownowaga musi byc. to mam poprzec wschod, a po co? bez sensu. co w ogole wszyscy sie tak uczepiliscie zlodzieje, zgnoiliscie mi cale zycie i nic tylko oskarzenia -ja mam wszystko gdzies i tyle. ale ludzie chcieli zyc sie dowiem. to niech se zyja.ja widocznie tez chcialam i to tak hitler i stalin - bo tu chcieli tak zyja, a ja? i tyle. tez - bo tak mnie zrobili. do widzenia i tyle. albo tak - krzyz,woda swiecona i tarot. to jeszcze tak chcialam zyc i tyle :(

Gość pewnaosoba
prosze mna nie manipulowac bo to nie ma sensu. jedynie te gwiazdy bo tak pracowalam w pocie czola doslownie, zeby mi od lamp w czache nie walnelo.i tyle. a reszta ? co mnie to obchodzilo. ja wyjechalam na krotki czas na zarobek. ew.zostawaloby mi tam i z powrotem.to wszystko. stala praca? jak?i tyle. a gwiazda nie bylam bo nie , ale stala praca tez nie. bo powinnam ale nie. i tak dalej. a zreszta kiedy to bylo. gdzie jest moja przesylka. ja w pracy pozarem nie lecialam i tyle mnie to obchodzi. choc rozumiem ze tak mozna. bo istotne to jest. ale to nie moja sprawa. gdzie jest moja przesylka? :(

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja przesylka???!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
taki prezent od mamusi... no naprawde. gdybym miala prace to nawet bym palcem na to nie kiwnela. a jej tego szkoda - przeciez ona z glodu nie umarla bez tego. a ja wstyd i tyle. ale teraz przynajmniej rozumiem czemu ja to musze chciec. co ja mam robic teraz. to albo samobojstwo. a kogo mam poprzec. ale w sumie tych co wyslali. no a kto wyslal? i tyle :(

Gość pewnaosoba
chce napisac tylko, zeta historia jest tak uwlaczajaca mi CALA WPOLSCE cale moje zycie ze zostaje mi od dziecka do dzis sie powiesic. naprawde - tak uwlaczajaca historia to jest. taka przesylka i jamam tego chciec. wylacznie za wartosci. aw jakiej ja jestem sytuacji wzyciu?oddzieckasie dowiem. no wiecie panstwo - ale mimo wszystko te dzieci w dzbanku to jest polska. powolanie mialy i tak dalej. ale ja nie!!!!i konieci tyle :( jedynie zesie nie dalam. SAMOZBAWIENIE mi tu zostalo. tak cenny jest uklad xyz. i tyle. no i bardzo dobrze sie dowiem. no to jest znik jak to jest bardzo dobrze. szkoda ze juz nie moj w pewna strone - daleko od tego ani nie zerstwa i tyle. bo tak i juz :(

Gość bez przesadyx
owca nie żyje! to podszyw!

Gość pewnaosoba
ja tylko chcialam napisac PROSZE JUZ PRZESTAC bo tu jest okolica ktora nie ma nic wspolnego z wartosciami paczki. wszystko do kasacji ale to nic nie ma wspolnego z ta paczka. nic. z ta przesylka i jej wartosciami.prosze juz nie rozkradac mnie, odczepic sie i isc do swoich faworytow. mnie to nie obchodzi. mnie 40 lat zycia nikt nie wroci, a ja mialam na sobie tyle lancuchow ze to jest nie do ogrania.moze ktos inny by padl. to mialam matke powieszona od razu, a nie o to chodzi i tyle. to wszystko.prosze sie odczepicbo to nie ma sensu - to znowu jest makabra ja polski ratowac nie bede - ja normalnie powinnam uciekac stad po maturze przynajmniej to wszystko. bez sensu wszystko zupelnie przeciez tu jest i tyle. co ja mam udowadniac w tej pracy teraz. a poza tym sie boje isc. do sklepu na kase i toma sens choc szkoda tego sensu. a reszta to blady strach i bezsens i tyle. i z czegomam sie cieszyc? ze prace mam? nie rozumiem a nie moglam normalnie do dzis pracowac jak chcialam? czemu? bo nie lubilam hitelra i stalina i tak mnie wszyscy gnoja? bez przesady. i tyle. to mogli mi choc to wytlumaczyc. i smiech bo wielka slazaczka a slaska rodzina. no to nie wiedzialam i tyle. tylko o dziecku w dzbanku i to niedawno i nic mnie to wiecej nie obchodzi.nie mialam tak slaska. a jestem z 1 tragedii w polsce tez i to nikogo nie obeszlo, ja nie bede sie wypowiadac na ten temat - paczka jest moja i koniec. nie mozna sie za to dac, i to jest jedna sprawa i jeszcze inne - ja to wszystko tu pisalam. ja nie bede do tego wracac. poco? calosc zebym kurwa nie zostala i zeby tylko. co to ma byc? renta i koniec :(

Gość pewnaosoba
panstwo rozumiecie ze ta przesylka w niemczech to jest kradziez i tak dalej. i mnie to w ogole nie obchodzi co dalej. nie wiem. ja mam tylko dzien i noc i ja sie nie dam. nie warto i tyle, nie docenilam jak bardzonie warto. to wszystko moze odnajde matke i babcie. to tyle i koniec. i przesylke sie dowiem.ktowie.ale mi nie pasuje sie dowiem. pasuje -wszystko gra i tyle. jak dla mnie - wartosci sa i tyle. ale mialam inne - tyle ile inne - teraz tez jest inaczej. i to wszystko. ja nie rozmawiam - gdzie moja przesylka i koniec :(

Gość może zmartwychstała
albo pisze za swiatów