Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość smashingpumpkinsxdddd

Dziwna sprawa

Polecane posty

Gość smashingpumpkinsxdddd

Mam 15 lat i jestem w 3 klasie gimnazjum. Od początku gimnazjum jestem zakochana w koledze z klasy, ale dopiero jakiś czas temu przyznałam się przed sobą, że to prawda. Jestem prawie pewna, że on do mnie też coś czuje, jednak żadne z nas nie potrafi wykonać pierwszego kroku. Ten chłopak wiele razy wyznawał mi miłość, ale zawsze oboje obracaliśmy to w żart. Nie wyobrażam sobie tego, że mogę z nim być, ale z drugiej strony nie chcę już brać udziału w tej grze. Jednego dnia on wyznaje mi miłość, ciągle ze mną rozmawia, szuka kontaktu, drugiego mnie ignoruje lub zbywa. Jest jeszcze jedna sprawa, kiedyś nasza nauczycielka zauważyła, że między mną, a tym chłopakiem jest 'chemia'. Od tego czasu inny kolega z klasy- Radek cały czas mi dogryza, co jest dla mnie dziwne, bo ogólnie jestem bardzo lubiana w klasie, jednak jakoś nie martwiło mnie to zbytnio, dopóki ten Radek podczas gry w piłkę nie podstawił mi nogi, z którą do tej pory mam problemy. Po interwencji całej klasy chłopak trochę się uspokoił i już nie jest tak źle. Jednak dziwi mnie fakt, że podczas nieobecności chłopaka, który mi się podoba jest dla mnie miły. Proszę o poważne potraktowanie tej sprawy, z góry dziękuję.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować