Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama co nie wie

Jakie kupić sanki? Pomóżcie

Polecane posty

Gość Mama co nie wie

Mam dziecko 14 miesięcy i chciałabym mu kupić sanki ale nie wiem jakie:( Tyle tego... Najlepiej, żeby posłużyły parę lat. Macie jakieś z tym doświadczenia? Proszę o radę

Gość mamamama28
ja kupiłam metalowe rok temu - synek też miał 14 m-cy w grudniu i siadł na nie raz i to z buntem - zime przejeździl w wózku a sanki siedzą do dziś i się kurzą - zobaczymy ten zimy..

Gość ja dodaje tylko
drewnianenajlepsze

najlepiej zeby miały klime i podgrzewane siedzenie..no i ogranicznik prędkosci bo ci dziecko spier...li

Gość ja zdecydowanie polecam takie
http://allegro.pl/hit-sanki-skrzat-z-popychaczem-i2804353268.html Moja córka dostała takie pd dziadków na Mikołaj.Są bardzo solidnie zrobione i duże.Na pewno będziemy z nich korzystać przez parę lat.Póki co stoją na balkonie i czekamy an zimę z niecierpliwością.:) Córa ma 16msc.Nie polecam kupowania sanek ze śpiworkiem, dzieci w tym wieku juz chodzą same - Twoja pociecha zapewne nie posiedziałaby w nim zbyt długo nie pisząc o brudnych bucikach i śpiworku.

Gość kkkiiikkkaaaa
te z pchaczem sa tak obciachowe ze az wstyd to kupowac

Do mamamama28 Jak widać każde dziecko jest inne, moja córa jak tylko zobaczyła sanki to miała frajdę.Nie trzeba było jej prosić,żeby wsiadła do środka.Później sadzała Misie i Lalki do środka i chciała je wozić.:)

kkkiiikkkaaaa te z pchaczem sa tak obciachowe ze az wstyd to kupowac xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To Twoje zdanie - masz do niego prawo.Tylko,że jakby umknęło Twojej uwadze to te co podałam mają zdejmowany pchacz jak i oparcie.Sanki "rosną" razem z dzieckiem.