Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana na 102

Jak wrócic do ''normalnego'' zycia? Siedze w domu i płacze :((

Polecane posty

Gość załamana na 102

Mam niecałe 23 lata, jeszcze nie tak dawno byłam bardzo aktywną osobą , duzo podrozowalam sama lub z najlepsza przyjaciolką - glownie po Polsce. Lubiłam sport, aktywnie spedzac czas , czesto jakas impreza, chodzilam na kurs tanca, imieniny urodziny etc, interesowalam sie tak naprawde wszystkim, wystąpilam tez jako 18 latka w reklamie dawnej Ery gsm, agencja w ktorej bylam proponowala mi kolejną reklame ale odmowilam, wtedy cos zlego zaczelo sie ze mną dziac...czas szybko minąl, matura i studia mija dzien za dniem a ja stoje w miejscu, stracilam na studiach chęc do zycia, moja najlepsza przyjaciolka dostala sie na uczelnie w innym miescie, rzadko sie widujemy, juz nie jest tak jak dawniej...z innymi znajomymi tez nie mam kontaktu. Zostali w moim rodzinnym miescie albo tez rozjechali sie po swiecie. Tutaj? Znam ''dobrze'' dwie osoby, mam dobrego kolege i tyle czasami pojdziemy na spacer, do kina , na rower. Zaczelam unikac ludzi, zamknęlam sie w sobie, uslyszalam przypadkiem ze jestem arogancka, nadęta i nudna :O wcale sie nie dziwie - moja mina odstrasza ludzi, rzadko sie usmiecham Meczy mnie to wszystko, chce zyc jak dawniej ale brak mi motywacji, nie mam powera :O Kiedys moja kumpelka byla takim silnikiem ktory napedzal mnie do dzialania. Zalozylam ostatnio profil na jednym portalu, rozmawiam z kilkoma chlopakami ale jakos przekladam spotkanie, mam wrazenie ze nic z tego nie wyjdzie. Do klubów juz od dawna nie chodze co robic? wiem, ze to glupie problemy ale czuje ze zycie mi przecieka przez palce

Gość ghfjfgmjh
Po prostu wyjsc ... skoro wczesniej bylas normalna a teraz zdziczałas to potrzebujesz towarzystwa, idziesz do klubu i zaraz kogos poznasz :)

Gość załamana na 102
już nawet seks mnie nie bawi, włuż wyciąg possij .. nudaaa

Gość załamana na 102
ssałam 102 facetom i nic z tego nie miałam nawet kasy nie dali 😭

Gość katarina1155
Idź do psychiatry, masz po prostu wypalenie materiału, za dużo szalałaś wcześniej.

Gość anka44
nie przejmuj sie tymi polgowkami ktorzy sie za ciebie podszywaja,tutaj albo dostaniesz rade od kogos madrego albo wysmieja twoj problem taz tak mialam w zyciu ze czasami mi sie wszystkiego odechciewalo i nic mnie nie interesowalo ale to mija,takze glowa do gory

Gość ppps
Nie da sie ukryc ze jestes juz stara, co to znaczy ze "nie tak dawno" byłaś mloda- to bylo dawno, a teraz juz masz z gorki i bedziesz tylko coraz starsza, takie jest zycie...

Gość geriatryk
Poprostu otwórz się na innych, znam podobny przypadek kobiety, za którą się nawet uganiałem, była super ale ciężko się z nią dogadywało, szczególnie jak miała jakiś problem to już nie szło słowa zamienić, a to naprawde nic miłego wyciągać od kogoś po pó zdania.

Gość geriatryk
Poprostu otwórz się na innych, znam podobny przypadek kobiety, za którą się nawet uganiałem, była super ale ciężko się z nią dogadywało, szczególnie jak miała jakiś problem to już nie szło słowa zamienić, a to naprawde nic miłego wyciągać od kogoś po pó zdania.