Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meryy99

płodnosc

Polecane posty

Gość meryy99

witam, mam 17 lat i po raz pierwsz wspolzylam z chlopakiem. on nie mial zabezpieczenia, ani ja.. boje sie ze cos moglo pojsc nie tak.. mialam akurat dni nieplodne, a chlopak nie mial wytrysku. czy moglabym zajsc w ciaze? prosze o pilna odpowiedz!!

Gość princess19
jej.. to o czym Ty wtedy myślałaś ? nie dość, że pierwszy raz się kochałaś to jeszcze nie zabezpieczyliście się.. zabezpieczenie to podstawa!

Gość meryy99
teraz to akurat strasznie sie boje i wiem co mozesz myslec, ale naprawde jestem wystarczajaco zdolowana a nie wiem co robic..

Gość princess19
no dobrze.. rozumiem Cię. ale skoro twierdzisz, że miałaś niepłodne to chyba nie masz się o co martwić..

Gość meryy99
to trwalo naprawde chwile.. kilka razy sie poruszylam i nie chcialam dluzej, bo wiedzialam ze nie jestesmy zabezpieczeni. chlopak zapewnia mnie, ze nie mial wytrysku i jest pewnien ze nic niechcianego z tego nie wyniknie. moze to glupie, ale robil tak raz z dziewczyna poprzednia.. myslisz, ze powinnam pojsc do ginekologa to sprawdzic?

Gość princess19
jeśli naprawdę masz obawy to nie zaszkodzi odwiedzić ginekologa. ale moim zdaniem nie powinno się nic stać, skoro miałaś niepłodne a stosunek trwał tylko chwile ;)

Gość meryy99
juz od kilku osob slyszalam takie samo zdanie jak Pani. mam nadzieje, ze nic takiego sie nie stalo, ale wlasciwie sprawdzic nie zaszkodzi. dziekuje za pomoc!

Gość princess19
proszę :*

Gość Perw mobilna
A skąd wiesz, że miałaś dni niepłodne?

Gość meryy99
to akurat sobie wyliczylam. okres mam regularnie.

Gość bialamasajka
Dni płodnych się nie oblicza a wyznacza na podstawie objawów. Fajne są np testery na ślinę do tego np http://testerafrodyta.pl

Gość Anonim6285
Widze ze w obecnych czasach mamy powtorke Biblijnej Sodomy i Gomory