Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionastrasznie

rtg głowy-strasznie sie boje o wynik

Polecane posty

Gość zmartwionastrasznie

moja mame czesto bola zatoki i ogolnie glowa.wystarczy ze sie spoci i ja owieje i juz jest chora . dodatkowo na czole ma takiego guzka(jkby kostniaka ). robila w zezzlym tygodniu rtg glowy. zapyala sie tej kobiecie co robila rtg czy cos widac na zdjeciu czy cos z zatokami zle a ona ze zeby ocenic zatoki robi sie inne rtg i ona nic nie powie ze lekarz opisze zdjecie i za pare dni bedzie do odbioru. strasznie sie martwie ze moze cos zle wyszlo i dlatego nie chciala nic powiedziec.

Gość zmartwionastrasznie
bo nie wiem jak jej to powiedziec ale sprawy majatkowe wogole nie sa uregulowane

Gość zmartwionastrasznie
co za glupie podszywy:-(

Gość violka?
Poczekaj na opis lekarza. Nie masz jeszcze powodów do zamartwiania się Trzymaj się.

Gość zmartwionastrasznie
wiem ze opis lekarza to podstawa ale tak strasznie sie boje

Gość p34ocm30
lekarz robiący rtg usg itp nie ma obowiązku a wręcz nie powinien udzielac takich informacji.Zazwyczaj jednak powiedzą co nieco.Osttanio robiłas usg dziecku i lekarz tez nic nie chciał powiedziec ale juz p minie wiedziałam,ze jes cos nie tak. Powiedziął, ze mam zgłosic sie do lekarza i on wszystko powie. Nie może tego robic choćby z tego względu z ejest lekarzem innej specjalności , nie zna sie na tm jak lekarz prowadzący, nie moze wporwadzic pacjenta w bląd, przestraszyc itp

Gość violka?
Nie bój się .rak nie boli.Dopiero w zaawansowanym stopniu.Zobaczysz będzie dobrze.

Gość nie rozumiem ju tuba
a może ma grzybice? przy grzybicy układowej zatoki często dają o sobie znać. a poza tym niech chrzan je często bo on leczy zatoki. i niech oczywiście wyeliminuje cukry z diety.

Gość zmartwionastrasznie
ale akurat w przypadku glowy to bole moga zwiastowac cos zlego. no i ten guzek na czole taki jakby kostniak taka narosl na kosci czolowej. ale ona akurat raczej nie boli chyba ze mama zacznie na to uciskac

Gość zmartwionastrasznie
no chzran to je czesto. widze jak robi sobe kanapki z wedlina czy bialym serem i na to chrzan

Gość violka?
Jeżeli naciśnie i boli ,to uwierz mi,że to nic strasznego.

Gość zmartwionastrasznie
ale to sie nie przesuwa to jest taka narosl kostna przytwierdzona do kosci czolwej jakby na niej wyrastala

Gość zmartwionastrasznie
boje sie ze w zatokach sa te kostniaki i juz wyskoczyl jeden na czole

Gość violka?
Wyluzuj proszę.

Gość zazwyczaj wszelkie
tego typu kostniaczki, wypustki kostne przy ucisku pobolewaja, taka "uroda", nie masz powodu do zmartwień - pozdrawiam, będzie dobrze