Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaGzzzza

Jak ukryć mokre plamy pod pachami?

Polecane posty

Gość EwelinaGzzzza

Błagam o pomoc bo to jest już nie do zniesienia! 10 minut po wyjściu z domu już mam całe pachy mokre. Przez to czuję się strasznie niekomfortowo, muszę nosić tylko takie rzeczy na których tego nie widać (czarne i białe). Czy są sposoby żeby to jakoś ukryć? I nie piszcie że mam się myć, bo dbam o higienę bardzo. I dodam że ani Antidral, ani Etiaxil nie pomógł, choć wydałam na to kupę kasy. Wątpię by jakikolwiek antyperspirant mógł mi pomóc. Miałam nawet wkładki wchłaniające pot, ale one się przesuwały, przemakały i w rezultacie nadal miałam plamy pod pachami. Jak sobie z tym radzicie? A, i dodam że hormony mam w porządku,m bo badam się regularnie gdyż kiedyś miałam problem z tarczycą. BARDZO BARDZO BARDZO proszę o pomoc.

Gość nutsia
Zastrzyki z botoksu pomogą :) idź do lekarza, skoro nawet etiaxil ci nie pomógł

Gość fhnfhkg
Moja koleżanka tak miała. Okazało się, że ona po prostu miała dezodoranty w kulce i tyle ich na te pachy waliła. Potem pachy jej się robiły mokre właściwie od dezodorantu, zaczynała się denerwować, pocic itd. Zresztą waliła tego tyle, że to nie miało jak się wchłonąć w tą skórę.

Gość ghgbhjhjkona
mam ten sam problem, 5 minut po kapieli i juz ;/ dodam ze niewazne czy zima czy lato;/ chociaz w sumie czasami zalezy od dnia

Gość werona157
Ja mam tak jak przebywam w towarzystwie pewnego chłopaka, który badzo mi się podoba i jesteśmy od roku na etapie całusków. mam 30 lat, on nieco młodszy, ale jego obecnosć tak na mnie działa, tez dostaję cholery jaśnistej.

Gość trzeba bylo mu dogadac
latem to ja tak mam rowniez na plecach...pot mi splywa ciurkiem...a czasem i na brzuchu. Podobno zastrzyki z botoksu swietnie dzialaja...moze warto sprobowac? czasem jest mi zimno ale pod pachami mam mokre plamy :(