Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem zła!!!!!!

komentarze współlokatorki w stosunku do mojego chłopaka... i do mnie...

Polecane posty

Dzisiaj go poznałam, w sumie to nie spodziewliśmy się nikogo, ja gotowałam z nim obiad była gdzieś 11 robiliśmy rosół, on był bez koszulki ona przyjeżdża i... "wow ale ciało, klaudia skąd go wytrzasnęłaś?" :o dopiero potem się przedstawiła, on się ubrał cały czas go komplementowała a potem... powiedziała mi, że wyskoczył mi syf i że mi brzuch wychodzi, że powinnam przejść na dietę :o :/ szkoda, że wczesniej mi mówiła, że wyglądam super w tej bluzce... on podłapał i zaczął mówić coś w stylu mój malutki sliczny brzuszek wychodzi i całował mnie po brzuchu to poprawił mi humor ale potem zaczęła mi mówić o moim byłym, że jak mój były u mnie spał to coś tam... kazałam jej się zamknąć i ogólnie się poryczałam a on, że przestań teraz jesteśmy razem a jego były nie obchodzi żebym nie płakała, nawet nie odpowiedział jej cześc jak jechał ja też się do niej nie odzywam głupia suka...

Gość abe44
ano głupia. Pilnuj się...bo owa suka ewidentnie miętę poczuła...

Gość nie dziwię ci się
idiotka

doprowadzilo cie do furii dziecinne zachowanie wspollokatorki? Tak jestes niezrownowazona a ona pewnie sie smieje z ciebie:D Powinnas to olac, a nie przezywac:O

Gość abe44
weź jej coś odpowiedź i będzie spokuj. ale tak żeby w pięty poszło!!!

Gość yoohoo
nie daj się suce! Zbierz siły i też jej coś dowal! najlepiej przy twoim facecie żeby jej się głupio zrobiło

olej ja...wiem ze to nie latwe, ale nie pokazuj, ze bola cie jej slowa. Pewnie zazdrosci ci faceta