Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewknhi

czy ciezko chora dziewczyna powinna szukac milosci?

Polecane posty

Gość bellelle
Nie, ale dlatego że mam bardzo delikatny przebieg. Lekarze sami się dziwią, że jestem chora bo wszystkie wyniki badan mam wzorowe. Jedynie wysięgi w kolanach i tylko te stawy mi szwankują, więc ani rower, ani biegi. Choruje od 11 roku życia i wtedy było ze mną najgorzej, bo zaatakowane miałam stawy kolanowe, stopy, ręce, nadgarstki przeszłam przez sanatoria, szpitale a potem spokój na kilka lat. Staram się nie myśleć o chorobie, chodzę na basen, tańczę kiedy kolana nie bolą, pracę też głównie stojącą mam i jakoś tak leci. Jedynie leki biorę codziennie i wiem, że już zawsze będę brała i liczę, że stan mi się jeszcze długo, długo nie pogorszy. A mój facet? wie, że jestem chora i jeżeli ubieram szpilki, to na mnie krzyczy, tak samo jak wtedy kiedy chcę wsiąść na rower :) Opowiadałam mu co się może ze mną stać i jak ta choroba potrafi wyglądać ale nie wystraszył się tego ( zapewne dlatego, że ja czuje się dobrze) . 3mam kciuki za Ciebie i mam nadzieję, że w końcu choroba trochę chociaż odpuści. Długo chorujesz?

Gość dewknhi
12 lat i utrzymuje sie na takim samy poziomie ostatnio mialam ob 60;/ tragedia crp zawsze wysokie bardzo w najlepszych okresach mialam ob40

Gość bellelle
a wiadomo skąd Ci się to przypałętało? u mnie prawdopodobnie wpływ miały bardzo częste anginy, gdy byłam dzieckiem. RZS prawdopodobnie jest powikłaniem po tej chorobie. Jak byłaś w poprzednich związkach to jak reagowali na informacje o chorobie? czy był to powód do rozpadu? A ten nowy mężczyzna, gdzie go poznałaś? jak długo się znacie?

Gość dewknhi
tez anginy czeste ;/ wlasnie dokladnie to samo

Gość gość
Ja jestem przewlekle chora moja specyfika choroby to udary niedokrwienne . Nie wiadomo kiedy będzie następny a miałam już pięć Jestem też głucha , calkowicie (120db niedosluchu ) Pewnie nigdy nie będę miała dziecka ( mam 30.lat ) , z każdej pracy wyrzucają ( mam rentę okresową ) . Mimo tego wszystkiego znalazłam męża , więc głowa do góry autorko . Co prawda mój mąż też nie słyszy ale mi to nie przeszkadza to już mój świat

Gość gość
A ja uważam, ze nie powinno się mowic o chorobach czy jakichkolwiek swoich problemach na pierwszej randce, bo nie oznacza ona przeciez slubu, a takie wiadomosci moga odstraszyc. najlepiej powiedziec o tym kiedy znajomosc troche sie rozwinie, chco nie powinno sie tez tego ukrywac miesiacami