Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie zrozumiec tegoo.

dlaczego wolne kobiety biora sie za zonatych facetow???

Polecane posty

Gość nie potrafie zrozumiec tegoo.

no ludzie, ten swiat chyba oszalal. wlasnie wrocilam od bliskiej kolezanki z ktora sie nie widzialam od kilku tygodni i okazalo sie ze ona ma romans z zonatym facetem od niej z pracy. no kompletnie tego nie rozumiem. to jest naprawde fajna dziewczyna, fak faktem w milosci to srednio jej sie wiodlo ale przeciez moze sobie znalezc wolengo faceta. ona twierdzi ze chodzi tylko o seks bo jej nadzwyczajnie w swiecie tego brakuje,a ten facet jej sie podoba i ona jemu i nic wiecej ich nie laczy. troszke walnelam jej kazanie,ale w sumie to przeciez nie moja sprawa, tylko sie zastanawiam czy ja jestem jedyna ktora po prsotu nie rozumie takiego zachowania.?

Gość wredniucha05
męska rzecz 10/10!

Gość Zatroskany mutant popromienny
bo cudze chwalicie swego nie znacie

Gość przeciez teraz to jest juz
norma,ze ludzie sie nawzajemm zdradzaja. chyba z nudow. a twoja kolezanka nie ma w koncu nic do stracenia, wiec co jej zalezy?

Zdradzali się zawsze, a wynika to z wielu aspektów, w pogoni za majątkiem łatwo się pogubić, są ludzie co więcej czasu spędzają w pracy jak w domu, w pracy jest koleżanka która ma tak samo w domu żona zmęczona po pracy i bach romans jak na zamówienie.