Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia:(..

weszłam na jego fejsa i odkryłam ze mnie zdradza..kuzwa

Polecane posty

Gość syska1502
kiciu mialam podobnie tyle ze facetowi przetrzepalam telefon jak spal wiem to bezczelne ale dzieki temu dowidzialam sie prawdy pisal smski z byla z ktora twierdzil ze nic go juz nie laczy.wkurzylam sie zrobilam mu afere i wywalilam go z domu w srodku nocy. Bardzo mnie zawiodl bo mowil ze mnie kocha i rowniez ze mna mieszkac.Nie rozumie po co faceci pieprza ze kochaja,a leca do innej i jak tu ufac faceta.?!

Gość syska1502
sorki za byki he. Ja bym powiedziala na Twoim miejscu ja jak przeczytalam te smsy do niej rzadalam wyjasnienia choc widzialam ze i tak bedzie sie wymigiwal ale chcialam zobaczy jak bedzie sie tlumaczyl..Wiec powiedz mu o tym i niech spada.

Gość kicia:(...
ja pierd..e zebyscie widziały jak on czule na mnie dzis patrzył ,,ooo matkoo gdybym nie wiedziała to normalnie miód ,cud i orzeszki no miłosc kuzwa życia o nie tak to nie bedzie ja nie zasłuzyłam sobie na to ona ma meza i czyli szczesliwa rodzine? tak ok wiec tylko musze sie dowiedziec jak sie ten pan nazywa -albo niech sie zdecyduje i z nia ułozy sobie zycie sa siebie warci a jej moz moze w koncu tez przejzy na oczy w duszy to mam i tyle oni sie nie przejmowali tym co ja moge czuc - pierzyli sie w tym samym łóżku w którym ja spałam --- boze ...chyba zwymiotuje .... wiec dlaczego ja mam sie przejomwac czym kolwiek albo kim kolwiek

Gość syska1502
wiesz jak na moje to on by chcial na dwa fronty z Toba byc na codzien tzn mieszkac itp a z nia od czasu do czasu skok w bok tak dla odmiany. Ona pewnie tez nie wiaze z nim planow tylko laczy ich bzykanie. Nie pozwol sobie na takie traktowanie wiem ze tak latwo sie pisze a trudniej zakonczyc zwizek jezeli sie cos do kogos czuje. Ale sama pomysl czy chcesz byc cale zycie w h... robiona? a ten maz co slepy jest do cholery.

nie nie chce tak zyc ,przezyje trudno choc zawalił mi sie swiat ale lepiej samemu niz z kim takim byc ,trudno musze zyc dalej ... dobranoc -chodz pewnie długo nie zasne .ehhhh ciezko

Gość hmmmmmmqweryuio
Wiesz, ja myślę, że on jest kochankiem tej kobiety. Jednak poznał Ciebie i chciałby mieć w Tobie żonkę, praczkę, kucharkę itd. Kochankę już ma, teraz szuka żony. Jeżeli tamta jest mężatką, to zrobiłabym tak: poszłabym do jej męża i zapytała wprost, czy wie, jak bliskie stosunki łączą jego żonę z tym tzw. przyjacielem. Oczywiście pokazałabym skopiowane dialogi. Następnie wydrukowałabym je i dała temu oszustowi na Mikołajki. Facet myśli, że znalazł naiwną, której wewali się na chatę i zrobi z niej żonkę a sam będzie sobie posuwał kochankę. Idealny układ dla dziada.

jak boli ja pierdziele no nie moge dalej uwierzyc tylko ja nie mam dostepu do tej kobiety nie wiem kim jest jej maz ? i nie wiem jak sie dowiedziec .

A co ten Twój facet pisał do niej?Pisał coś pikantnego?Masz pewność,że ze sobą spali?Znają się tyle lat i ja akurat nic złego nie widzę w gotowaniu obiadów dla kumpla,sama często tak robię albo gotujemy razem i mamy ubaw.Są oczywiście pewne granice dlatego zapytałam co on jej tam pisał bo może się nakręcasz albo ona chce go "mieć" a facet jest czysty?

jak jest czysty skoro pisze do niej ze kupił jej cos extra a ona ze chciałaby dla niego wyjatkowego założyć tylko ze ma stringi z kokartką i ponczochy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to tez tylko takie gadanie czy jak ? pozatym dzwoniła do niego jechalismy wtedy razem a aucie ok rozmawiał z nia normalnie ale usłyszałam ze nie ma go teraz w domu i nie wie kiedy wróci a ona miała cos dla niego bo koniecznie chciała sie z nim zobaczyc ...mi powiedziała ze znowu ma kłopoty ta jego przyjaciółka w domu i chciała pogadac ---masakra

To,że kupił jej coś extra nie znaczy,że z nią sypia w sumie...A to,że ona na niego leci to już inna bajka ;).Ta historia bardzo mi przypomina moją na początku mojego związku...Dlatego biorę pod uwagę wszystkie możliwości.

tak tylko ze kupił jej to w sexshopie wiec ?

powiem tak od kupowania czegos extra to ja byłam anie jakostam przyjacółka - to mi moj facet powinien kupowac ciuszki do łóżka a nie komus tam innemu ,i zadnej przyjaciółce od lat nie wolno wkraczac pomiedzy a tym bardziej pisac mu ze dla niego chce zalożyc cos wyjatkowego zeby wyglądac cudnie bo ona ma tylko stringi z kokardką i ponczochy wybacz ale cos jest tu nie halo

Po tym co napisałaś masz bardzo jasną sytuację.Nie ma na co czekać.Powiedz prawdę i odejdź.

Gość Asia czerw
Ja to widzę tak. Ona jest mężatką, zdradza męża, on korzysta, znalazł sobie pannę na seks i taki maja układ a Ty jesteś jego dziewczyna bo fajnie jest mieć dziewczynę, układać życie, a jednocześnie mieć pannę na seks z która robi się setki rzeczy w łóżku. Trafiłas na wyjątkowego gnoją. Ona wie o tobie i to akceptuje bo maja seks układ. Powiedz mu i zakończ to nie daj traktować się jak szmate.

Gość RYSIA25
UCIEKAJ GDZIE PIEPRZ ROSNIE ! Miałam podobną sytuację skonczyło się tak ze on z nią się przespał, facet 33 lata ona 32 mezatka. Ja 25

Gość RYSIA25
Dziewczyna nade mną ma rację. Ja tak zrobiłam. W gruncie rzeczy nic to nie dało, są nadal parą, ale również napisałam do jej mamy i całej rodziny. Uważam ze jego powinnaś zlac ciepłym moczem, a jej zrobic koło pióra. :)

Gość Oszukana 12345678
Dziewczyno, skoro piszesz, że byłaś na jego fb i czytałaś jego rozmowy z tamtą, to dlaczego piszesz, że nie wiesz kim jest? Raz ją znasz a zaraz piszesz, że nie masz danych, kontaktów itd. Jeżeli byłaś na jego fb, to masz nie tylko ich dialog, ale też jej dane. Mając jej dane, możesz dotrzeć do innych informacji takich jak: adres, imiona itd. TTakże albo to jedno wielkie kłamstwo, albo po prostu masz bardzo niski poziom inteligencji, bo nie potrafisz przeczytać z kim twój facet rozmawiał.

Gość jestfajniejakjest
HEH

Ale co wy chcecie o tej 2 kobiety? sorry czy ktos tego kolesia zmusza do seksu? przywiazuje do lozka? wy macie nasrane we lbach! Jezeli kogos tu jest wina to jedynie tego palanta od siedmiu bolesci a nie jakiejs obcej kobiety! o tamtej to moze powinien napisac osobny watek jej maz! A ty zdajesz sobie sprawe, ze robiac brud jakies kobiecie robisz krzywde dziecku? jakie ty masz ku.. a prawa? puknij sie w czolo! opieprz swojego gacha, koponij go w du.. ale zrob to z nim nie babrzesz komus zycie.

Gość Asia czerw
Oj pustak z ciebie micro, bo nie zauważyłas jednego, ona też jej niszczy życie. I ta kurwa wie że jej chłopczyk do seksu ma dziewczynę i świadomie niszczy jej życie. Do tego dziecku niszczy ona sama , a mąż powinien się dowiedzieć jaką kurwe ma w domu. Już nie chce pisać o chłopaku autorki, bo to ostatni szmaciarz i zero. Chciał mieć i kochankę i dziewczynę.

Pustak to sama jestes! wiesz jaka jest sytuacja u kogos? znasz ludzi? jakie masz prawo nazywac kogos ku...a? winny jest ten facet a reszta autorki nie powinna obchodzic, rozumiesz? co tu jest nagle taka baza swietych? wszystkie jestescie takie od A do Z? w zyciu nie ma tylko czarne i biale. Kolesia bierze sie za leb i za drzwi a nie opluwa jakas kobiete bo nikt jego nie zmusza do niczego! w kazdej chwili on moze przestac do niej pisac, zerwac kontakt. Tamta kobieta to inna historia, a ty nie jestes od wymierzania kar i sprawiedliwosci "bo tamtej maz powinien wiedziec" jezeli tak to kiedys i tak sie dowie, a nikt 3 nie ma prawa sie wpieprzac w niczeje zycie.

Gość hitsezonu
te, micro, nie broń tak tej kochanki, bo ona doskonale zdaje sobie sprawę że on ma kogoś, i to ona się wpierdziela w ich życie... uważam że jej mąż jak najbardziej powinien wiedzieć, przynajmniej ja, jak by mi mąż coś takiego robił, chciałabym wiedzieć a nie żyć sobie w błogiej nieświadomości...

"i to ona się wpierdziela w ich życie" jestes tego pewna tak? a chlopak autorki jest ulomnym cieciem, ktory nie zdaje sobie sprawy z tego co robi..gdyby maz cie zdradzal, chcialabys o tym wiedziec... oparte na wiadomosciach facebookowskich.. no jest ciekawie. Wy bawicie w zycie? bo to nie jest zabawa

Gość Surtuuuuule
Micro sama w takim układzie widać tkwi dlatego tak broni kurestwa. Kolejna dziwka

Gość Surtuuuuule
Micro sama w takim układzie widać tkwi dlatego tak broni kurestwa. Kolejna dziwka

Gość jejku jej-czasami zajrzę
wyślij mu to coś skopiowała listem poleconym ;)