Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzataczka w niemczech

problem z zarozumiala sasiadka

Polecane posty

Gość jasne jasne............
nadzieja wiesz kobitko idz gdzie indziej sciemniaj :D ty sobie watpisz mozesz jak chcesz. twoja sprawa,. nikt nie mowi ze ja nienawidze Niemcow oraz nikt nie mowie ze ich kocham. moj Ojciec jest Niemcem. i zrozum ze kazdy ZATRUDNIONY W DE JEST ANGESTELLTE watpie ze ty zyjesz w DE nie wiedzac takich prostych rzeczy. co do Niemcow ta sa jacy sa to ich kultura i mentalnosc. a dzieci niemieckie nie maja nic tu do rzeczy. tepa osobo ty. a ja watpie ze ty urzednikiemk jestes hahaaaaaaa

jasne jasne ja u roznych ludzi sprzatalam i sprzatam wiec wiem jacy potrafia byc. pani doktor potrafi byc mila i sympatyczna a pani fryzjerka zadzierac nosa. jesli chodzi o cene ludzi , to wieksza wartosc przykladam jakie kto ma wyksztalcenie niz do tego jak wyglada, skad i z jakiej rodziny pochodzi.

Gość nadziejaa3313
jasne jasne, idiotka numer 1 poczytaj i ty http://de.wikipedia.org/wiki/Angestellter taki nieuk i nienawidzaca Niemcow uczy dzieci niemieckie, hahahahaha, no nic, poprawials mi humor na dobranoc :D szykuj na jutro wiadro i mopy nauczycielko od sraczy.

u Nimecow to jest egal jakie maja wyksztalcienie. to nic nie mowi o ich kulturze osobistej. niestety xxxxxxxxxxx nadzieja wyslala tekst ktorego sama nie rozumie :D

Gość nadziejaa3313
siedza w nieczech i nienawidza Niemcow a jasne jasne ma hitlerowca tatusia :D jest powod by ich nienawidzic, rozumiem cie nawet corko ssmana :D

nadzieja tepa krowo jeszcze raz ANGESTELLT ZNACZY Z A T R U D N I O N Y!!!!!!!!!!!!!!! a w Niemczech kazdy jest ANGESTELLTE KTORY JEST ZATRUDNIONY tepa krow idz gdzie indziej kit wciskac. chyba tobie zazdrosc doope sciska nieuku ty ze nie kazdy musi sprzatac bye bye oplulam sie ze smiechu

nadzieja skoro nie jestes urzedniczka w tym urzedzie to nie trudno zgadnac co tam robisz he he.

Gość nadziejaa3313
zal mi cie idiotko ze nie odrozniasz Angestellte od Arbeiter, debilka sie urodzilas, debilka zdechniesz, to przykre. I takie gowno niby uczy a sama niedoedukowana kompletna igorantka. No coz, mopy i wiadra madrosci nie dodaja.

ha ha nadzieja ale patologia z ciebie hahaaaaaaaaa to ty nie znasz roznicy miedzy Angestellt i Arbeiter kretynko ty. zreszta niezle chamidlo z Ciebie :-O beeeee fuuuuu z takimi ludzmi nie ma nic do czynienia. polskie bydlo :-O pewnie sama sprztasz i rowniez jestes ANGESTELLT I ARBEITERIN tepa krowo. mnie uczyc nie musisz. mialam 5 lat jak przyjechalam do Niemiec a moj ojciec Niemcem jest. wiec mnie jezyka uczyc nie musisz. a ty sie naucz troche kultury osobistej bo o j.nimieckim zapomnij. nie wierze ze mieszkasz w DE hahaaaaaaaaaa leze i kwicze z twojej durnoty

a gownem czyli SCHEISSE to jestes ty

nadzieja widac ze brak ci mocnych argumentow do dyskusji dlatego atakujesz tak prostackimi jak wyzwiska. bardzo czesto zdarza sie ze temat syskusji schodzi na bok, a pod koniec dochodzi do klotni.

Gość nadziejaa3313
wiec uwazasz ze murarz i malarz czy nawet sprzataczka ma status Angestellte a nie Arbeiter ? :D:D:D Tak jak pisalam glupia jestes i glupia zdechniesz, dobranoc.

nadzieja to prymityw jakis zazdrosny o to ze niektorzy w DE mieszkaja. sama pewnie by klopy sprzatala jakby mogla w DE tylko takiego chamidla tutaj nikt do pracy nie wezmie. a co dopiero w urzedzie hahaaaaaaaaaa :D smiech na sali.

Gość nadziejaa3313
Osmiesdzasz sie jasne jasne i ty uczysz innych kulury osobistej ? To poczytaj siebie chamico z pochodzeniem owczarka niemieckiego. "ha ha nadzieja ale patologia z ciebie hahaaaaaaaaa kretynko ty. zreszta niezle chamidlo z Ciebie beeeee fuuuuu polskie bydlo tepa krowo." Mysle ze wiecej okreslac cie nie trzeba, sama wystawilas sobie wizytowke, niemko po psie owczarku niemieckim.

tepa strzalo nie mam zamiaru sie z toba klocic. jestes tak tepa ze szkoda slow. kim ty jestes w tym urzedzie co? Beamte? Sachbearbeiterin? bo Angestellte to nie zawod kretynko. to oznacza ze jestes ZATRUDNIONA GDZIES TAM NP JAKO KLOFRAU :D a Arbeiter to zalezy bo po fachu to jest FACHARBEITER a jesli nie ma zawodu a pracuje jako murarz to on jest wtedy HILFSARBEITER! i jescze raz ARBEITER I ANGESTELLT JEST KAZDY !!!!!!!!!! AREITER = PRACOWNIK ANGESTELLTE = ZATRUDNIONY! tepa krowa nie rozrozniajaca podstaw akurat w urzedzie pracujesz w DE huhhaaaaaaaaaa w urzedzie ludzie po studiach pracuja i na poziomie anie takie blerwy jak ty.

Gość nadziejaa3313
Donkapatke To nauczycielka ktora uczy niemieckie dzieci :D Pelna kultura. Jestem pewna ze to zakompleksiona niemra ktora przyjechala z psim passem na pochodzenie :)

tak tak mam pochodzenie po owczarku niemieckim hahaaaaaaa :D ba co za ludzie. zegnam stad i dziekuje ze nie znam takich ludzi,.

jasne jasne skoro ty przyjechalas tu w wieku 5 lat, jestes prawie jak niemka. dziwne ze potrafisz dobrze po polsku pisac i korzystasz z polskich stron internetowych. male dzieci z czasem traca jezyk i kulture ojczysta . nawet jesli twoi rodzice mowili w domu po polsku to nie chodzac do polskiej szkoly i nie bawiac sie z polskimi rowiesnikami, nie znalabys polskiego tak dobrze jak niemieckiego, tym bardziej nie potrafilabys dobrze po polsku pisac. ty potrafisz dobrze i szybko. nastepna klamczucha sie znalazla.

nadzieja idz spac bo jutro klopy w Polsce na ciebie czekaja za 4 zl za godzine :-)

moja mama jest Polka i uczyla mnie pisac i czytac po polsku. po za tym mowila ze mna tylko po polsku. chodzilam tez do polskiej szkoly w DE.

Gość nadziejaa3313
hahahaha, chodzialas ale do Sonderschule (szkola specjalna dla niedorozwinietych dzieci) Nie ma polskich szkol w NIemczech, ta idiotka klamie jakz nut, rozszyfrowalas ja sprzataczko jak male dzoiecko, to jakid down z Polski. :D

sa poslkie szkoly w DE tepaku. poinformuj sie lepiej tepa krowo ty. brzydze sie takimi ludzmi jak ty :-O znam mnwostwo polskich rodzin ktorych dzieci chodza do polskich szkol w sobote i wszystkie dzieci swietnie mowia i pisza po polsku. idz sie leczyc na zazdrosc i zawisc :-O brzyadza mnie tacy ludzie jak ty. widocznie zazdroscisz mi i pochodzenia i jak rowniez inteligencji. zal.pl

ZEGNAM BEZ ODBIORU 🖐️ dziekuje Bogu tylko ze z takimi ludzmi nie mam nic wspolnego na codzien

jasne jasne ja nie twierdze ze gdyby to bylo prawda co piszesz - nie znalabys polskiego. oczywiscie ze ze tak, ale robilabys bledy stylistyczne, gramatyczne i ortograficzne, a ty piszesz bardzo dobrze.

Gość koń by się usmiał, a ja
razem z nim: "kiedy sie widzimy to mowi i odpowiada mi hallo (to taka niemiecka forma pozdrowienia, jak dzien dobry)" dzieki autorko,że nam to wytłumaczyłaś-inaczej myslelibyśmy,że "hallo" znaczy "spier.dalaj":D a poza tym: 0/10

jasne jasne napisz mi gdzie znajduje sie choc jedna polska szkola w niemczech