Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wam sie tylko wydaje

prezent dla mamy na święta czy odpowiedni

Polecane posty

chcę mamie kupić ten koc bo według mnie jest cudowny i pasuje do kompletu do czegoś co już ma ale nie wiem czy to dobry pomysł dlatego was o to pytam http://www.twojeinspiracje.com/ponnie_koc_fiolet_home___you,prod1825,l1.html?&podstrona=55 na kolor nie zwracajcie uwagi jeśli wam sie nie spodoba bo kolor mamie na pewno by opowiadał bo uwielbia fioletowy nie chce po raz tysięczny kupować naszyjnika soli do kąpieli perfum itp. Chciałam żeby to było coś zupełnie innego jak nie koc to co jej kupić? poza kosmetykami

Gość BarbaraTomik
Ja uważam ze koc jest cudny!!!!:)

to ciesze się :) ktoś sie jeszcze wypowie? jak wam sie nie chce pisać to napiszcie tak jak jest ok nie jak nie ok ;)

napisałam że kolor jest akurat pod mamę jej sie na pewno tak nie kojarzy ;) chociaż z tego rodzaju koców jest jeszcze czerwony i beżowy zaraz poszukam dla porównania czerwony też jest świetny

sliczny! sama moglabym taki dostac, cieply, ladny, przydatny. moja mama ma wszystko i zdecydowanie najbardziej lubi praktyczne prezenty, moze tez jej taki kupie na zimowe siedzenie z winkiem i filmem:)

Gość MamTakSamoJakTy
szlafrok?

Gość MamTakSamoJakTy
ale koc bardzo ładny ;)

Gość Mikołajka123
Ja dzisiaj w Home&you kupiłam też mamie prezent. Filiżanki takie jak na tym zdjęciu z tej zastawy http://home-you.com/143021275-1194-large/talerz-obiadowy-richie-bialy.jpg Są z dość cienkiej porcelany, więc na pewno mojej mamie się spodobają. Koc też jest super :) Weź sobie tylko załatw taki kupon (mają go w sklepach) bo przy zakupie: - za ponad 50 zl dostajesz 10 zl zniżki - za ponad 100 zł dostajesz 20 albo 25 zł zniżki -za ponad 200 zł dostajesz 50 zł zniżki więc się opłaca :D

hehe dzięki właśnie mam już ten kupon :D jest do 5 grudnia więc na prezent musze zdecydować się już mam nadzieje że ten koc będzie jeszcze w sklepie

Najlepszy byłby czerowny. Fajnym prezentem na zimowe wieczory jest też kubek z zaparzaczem z przykrywką badź podgrzewaczem, ale taki fajny wypasiony a nie jakiś badziewny.

no czerwony też jest świetny bo już beżowy troche bez wyrazu ostatnio jak byłam w sklepie czerwonych było najwięcej więc jak nie będzie fioletowego wezmę czerwony ale akurat kolor jak już mówiłam na pewno dla mamy będzie ładny ;)

kubek z zaparzaczem dostała od ojca jakieś 2 lata temu ;) może jej sie znudził ale chyba nie

ok dzięki za porady i opinie,niedużo ale myślę że skoro nie tylko mi sie podoba ten koc to jest po prostu ogólnie fajny i go kupię dobranoc

Gość utfttrurrdrdrdur
a ktoś ma pomysł co można kupić ojcu?

Gość sdfghjkl;
Sliczny kocyk,kupuj bez zastanowienia.I własnie fioletowy.Bezowy beznadziejny.No moze jeszcze czerwony ale to zalezy od odcienia,

Gość pappapappapaa
jaka cena koca? nie farbuje?

Gość koraaaaaaaaaaaaaa:*:*:*
koc jest sliczny:) sama bym chciała taki dostać:) i kolor tez super-kupuj śmiało:)

Gość autorka tematu1
kupiłam koc :):)

Gość jgggggggggg
CO KUPIĆ OJCU????