Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohlala

prezent dla chlopaka

Polecane posty

Moj chlopak bedzie mial w swieta 23 urodziny, wiec chcialabym mu kupic swiateczno-urodzinowy prezent, tylko co to moze byc, skoro ma wszystko? Planuje przeznaczyc na to do ok 350zl.

Gość karol sztrazburger
kur­wa jego mać, jak to chu­jowo mieć urodziny w święta. :D Współczuję... hehe chociaż i tak gorzej jest mieć 1 listoapada, takim to pewnie wsyzscy chryzantemy i znicze na urodziny dają :D

Gość Mikołajka123
zależy ile chcesz przeznaczyć i co on lubi ja z moim chłopakiem zrobiliśmy sobie listy prezentów :) mój chciałby dostać takie rzeczy jak: -elektryczna golarka -grę na xboxa (assasin) -zestaw kluczy nasadowych -koszulkę z firmy ozziego osborna (zapomniałam nazwy tej firmy) -skrzynkę na narzędzia -śrubokręt wielofunkcyjny (są takie w castoramie z firmy mcalister - jakkolwiek się to pisze) -breloczek do kluczy samochodowych -termometr albo jakiś inny gadżet do samochodu Oprócz tego możesz mu też zrobić koszulkę własnego pomysłu, jakąś bransoletę (jeśli nosi), scyzoryk z grawerem, jakąś super zapalniczkę jeśli pali (nie wiem czemu, ale zippo to niby taka super firma- mi się tam nie podoba, ale wiadomo, że faceci to gadżeciarze) ;) A najlepiej przejdź się z nim po sklepach, jakiejś galerii pod jakimś głupim pretekstem i zobacz na co ucieka jego wzrok ;)

Gość gość
Całkiem wyjątkowym i nietuzinkowym prezentem może być mata ochronna POLITRADER, którą zakłada się pod krzesło obrotowe lub jakiś inny ruchomy, rysujący powierzchnie mebel. Można też taką matę wykorzystać jako świetną ochronną podkładkę pod laptop na biurku. Ja tak robię i dzięki temu nie mam żadnych problemów z zarysowaniami i zniszczeniami podłogi lub blatów.