Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxLola555

Wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość xxxLola555

Mama chce mnie wziac do ginekologa, zeby sprawdzic czy jestem dziewica. Problem w tym, ze nie jestem. Sadzi, ze wie o mnie wszystko wiec pewnie bedzie chciala byc przy badaniu. a przeciez jej nie wyprosze bo sie zorientuje, ze cos jest nie tak. Wiec w jaki sposob mam powiedziec lekarzowi by nie zdradzal mojej mamie, ze stracilam dziewictwo?

Gość Perw mobilna
Lekarz może stwierdzić co najwyżej, że nie masz błony dziewiczej, a nie, że nie jesteś dziewicą. 😴

Gość Matka przy badaniu?
Wiem, że w szpitalu nie istnieje coś takiego jak intymność ale na wizycie u lekarza? Co za matka...Co jej do tego czy dziewica jesteś.

Gość xxxLola555
Mam 16lat

Gość ytffd
jak to nie wiesz, czy jesteś dziewicą? wytłumacz nam to

Gin może stwierdzić najwyżej, że nie masz błony dziewiczej - a to nie jest jednoznaczne z utratą dziewictwa. Błona może pęknąć/zostać przebita w rozmaitych okolicznościach. Ponieważ jesteś niepełnoletnia to rodzic może być obecny w gabinecie, ale na czas badania jak najbardziej może wyjść. Poza tym fajną masz matkę - jak taka wścibska to może cię sama zbada? Litości...

--->ytffd czytaj ze zrozumieniem - napisała, że nie jest, ale nie chce, by matka o tym wiedziała