Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocny zakamarek

kto nie śpi i

Polecane posty

Gość nocny zakamarek

dlaczego ?

Gość Reistin
jeszcze ja, a co ? :d

Gość nocny zakamarek
czemu???

Gość Reistin
a jakoś mi sie nie chce, a tam?

Gość nocny zakamarek
nic jutro mnie nie czeka

Gość MałyProblemik
nie masz zadnych planow ?...

Gość nocny zakamarek
nie

Gość to jest GRZYB
mnie w zasadzie tez nic, chociaz coś zaplanowałam. a poza tym obudzilam sie i spac nie moge

Gość nocny zakamarek
szukam pracy i nie moge zasnac, bo nie mam planu... juz jakis czas, okropne to jest i wpadam w jakis marazm jjuz.

Gość MałyProblemik
Jak nawet ją dostaniesz, to za marny grosz... W tym kraju nie ma perspektyw, pogódz sie z tym. Jedyne wyjscie to zagranica.

Gość to jest GRZYB
Też szukam pracy!

Gość nocny zakamarek
niestety taka rzeczywistosc w tym chorym kraju, oszusci i kombinatorzy, gdzie szukasz?

Gość to jest GRZYB
jakiej biurowej, nie mam sprecyzowanej w sumie. co bedzie dla mnie to wezme. a ty?

Gość nocny zakamarek
ja nie biore jak leci :)

Gość pewnosoba
ja nie spie i jestem ZALAMANA. tym forum tez. chyba juz rozumiem wszystko... cale swoje klopoty, ale ostatnie 2 lata to nawet nie GEHENNA i to wszystko z tego forum jest. nie mialam pojecia!!!! co ja mam teraz robic? na jaka ja wyszlam wariatke?:( ale to jeszcze niemniej co dalej? juz nawet sklep mi nie pasuje. wszystko przez to forum!!!! to jest do zamkniecia. przypierdolila sie do mnie jakas corka katechetki, ktora dostala prace w ubezpieczeniach. raz sie ja zapytalam po co pani sie uczy jak pani za maz wyszla - chyba 7 lat temu czy cos w tym stylu. pozniej czytalam tu watek o mlodych mezatkach tak jak sie czyta tu byle co i stwierdzilam , ze pierdolniete wszystkie sa i to tyle. no i tyle. no i klopoty chyba zaczelam miec z tego i tyle. a poza tym kto tam byl ta mloda mezaka - adranaNINA z tego forum.i to ja chyba pomowilam ze dostala prace w ubezpieczeniach wiecie panstwo dzieki mnie. to znaczy mnie o to nie chodzilo tylko ja juz tego nie pamietam zupelnie przezciez. 7 lat a to watek z forum. no to ma od szwagra - tak sie to nazywa. dyrektora banku. i tylko nie rozumiem i nie wiem -jak to sie stalo, ze ja jestem w polsce, rodzina na mnie naskoczyla - paszport niech pani sobie zrobi czy chce taki, nazwisko. no to rozumiem dyrektor banku z afryki. zonaty z lekarka. po co dyrektorowi banku lekarka i prosze panstwa ja wyjechalam do pracy za granice i tam sie dowiedzialam ze ja jestem... w usa, ale jak? co to mialo byc? a ci ludzie? no to szef wielkiej firmy popelnil samobojstwo. i bylo ze przeze mnie. i jeszcze to jeszcze ktos. reszta to nie pisze bo to byla praca tymczasowa. i ci ludzie tak chcieli prace dostac? od tego dyrektora banku bo ta pani pracowala w pozarach, a tam tez byl pozar no i taka historia to jest, ze 2 lata nie mam pracy bo... to moja wina, ze takie rzeczy robia? a ja bylam na oczywiscie odstrzal bo dyrektor banku racje ma. no przeciez ten pan jest do zwolnienia dyscyplinarnego. ja co tam robilam bez grosza przy duszy - odejsc nie umialam z tego pozaru, ludzie mnie nienawidzili. no wiecie co. nastepnie wszystko rozwalono, a w calosci jest jeszcze 10 tysiecy innych watkow. i boze ja dalej w tej polsce siedze. przesylke mi ukradli - to jest smieszne? wywlekli do panstwa n. co to za uklad prosze panstwa? nie ma takiego czegos. w jakim panstwie zyje ten dyrektor banku - to ma pass USA, inna wartosc i co teraz? no to nie chodzi do kosciola i to wszystko. i sraja ze smiechu ze mnie, ze kazalam chodzic do kosciola. komu i tyle. tak pisalam? zwariowaliscie wszyscy czy jeszcze gorzej? ten pan od panstwa n. powinien papiery dostac, a tej corce katechetki co przeszkadzalam. i na koniec chce powiedziec, ze najgorzej na wszystkim wychodzi lekarka chyba ze w banku pracuje bo... 2 dzieci musiala urodzic. i to jest polska. nie w szkole sie dowiem hahaha. no wiecie panstwo. nie wiem co napisac. nie liczylam sie z czyms takim zupelnie. co to ma byc? i nie wiem czy odejsc stad czy pisac dalej. po co? do kogo? i jedno oskarzenie na mnie. i ja juz tak z pracy wylecialam 2 razy. jak? czym? tym ze ta pani ma takiego szwagra i tyle. bez sensu. taka wartosc to sa biznesy w usa. ja sie nie dam. bo co polecam temu panu - wyjazd na stale do usa. to wszystko. to nawet nie jest stala praca w usa tylko biznesy. dyrektor banku w polsce- to wszystko zaburza. a co on wie o ukladzie w firmie w n. i ja do likwidacji i ksiazki ze mnie? ja chce swoja przesylke - jeszcze mi ukradl przesylke od matki i jest ip i wszystko bo 2 dzieci se zrobil. no wiecie panstwo a uklad jest gwiazd i co? ci ludzie co tam pojechali to stala praca? a ja wyjade do n. i mnie bedzie za plecami gnoil, ze ani przesylki nie dostal. no myslalam, ze lekarka jednak gora. a czemu lekarka? a czemu dyrektor banku i pani z ubezpieczen? to sa filologowie? to studia trzeba do ubezpieczen? przeciez to nie ma sensu. i to jeszcze do pozaru. bez sensu wszystko. no to tyle pomieszalam. a lekarka beznadziejna bo corka katechetki z 1 dzieckiem nia pomiata i ma prace od jej meza. a jej ojciec w takim razie cale zycie haruje w usa. to sie tu ustawila sie dowiem. to 1 dziecko i koniec. taki uklad, ze nic nie zalezy od malzenstwa w sumie , rodzina bez sensu jak kazda inna, a jeszcze musialam pewna pania tak a nie inaczej wybraniac zeby sie wydala ...bez rodziny. co prawda co mnie to obchodzilo, ale nastepnie bylo prosze panstwa dalej robienie ze mnie dna tym forum oraz dna w zyciu, a nikt nie wiedzial o co chodzi. a ja powinnam byc w innym panstwie. bo niczego nie dostalam w panstwie n - to zmiana panstwa i na chwile skoro nie stala praca. tak mialo byc a co bylo i prosze sobie isc do dyrektora banku, tak sie ozenil ze opisac sie nie da. a skad ma te wartosc ze jest tym dyrektorem banku. to mozna byc i kierowca autobusu z ta wartoscia. choc nie - nawet tyle. po prostu pracownik fizyczny i przyszla rodzina i mnie slusznie znisczyli tym panstwem i co ja tu robie i tyle. ale jakas rodzine mam i tyle. czemu nie? a co mnie to obchodzilo wszystko i ja tylko przegralam ze corka katechetki miala figure z profanowanym krzyzem. ogranie powolania. i smiech zostaje w poolsce stalin i hitler i wesolo. niestety nie tylko. tam jest 10 innych historii i jak juz to zakonnica z 2 dzieci. ale historia. a po co tu przylazlam. a po co tu sa niki? po co to jest? takie pytanie - uczciwe - numer ip I TAK ZAWSZE BYLO i wszyscy uwazali, wtedy sie uwaza i wszystko widac, a tak? i to jest numer bankowy po IP leciec, a jak tak wylecialam z pracy. kontem. za duzo zarobilam. to jest szkola - za duzo zarobilam naprawde. a z takimi papierami co ja mam teraz robic. a poza tym chcialam napisac, ze to jest cala historia bardzo, bardzo skomplikowana i ja chce swoja przesylke tylko czy ja mam z tego ukladu i dlatego ja stad ide - tylkogdzie? gdzie tu ja tak chciec. a z tego ukladu co mi pasuje. z tego zaczeto mnie z domu wyrzucac. no ale coz... tak zostalam potraktowana od dziecka. tylko nie wiedzialam ze piszac w necie mozna z domu wyleciec bo corka katechetki takiego dobrego szwagra ma z tym 1 dzieckiem. skad ona ma to dziecko ztaka figura. z tarotem? i tyle. coz... nie moja sprawa i tyle :( no ale... to wszystko sa paragrafy, ale polska to tylko stolek. dlatego ja tu nie chcialam wrcac. i 2 lata siedze nie mam pracy. i tak dalej. ale zastanawiam sie kim jest dyrektor banku - no kryminalista to pewne no ale co dalej. nazwalam tego meza tej corki tak a nie inaczej, a to to samo albo jeszcze gorzej. jedyna wartosc jego zony 2 porody. ja postawilam na lekarke. magazyn. firma i tyle. a co - to jest wlasciciel magazynu? jaki bezsens. co bank jest magazynem dla tego pana? to nie jest normalny. moze tak mi przysla te paczke. ale chyba nie i tak dalej... chociaz pojde stad i pasuje. i tylko ostrzegam przed ani zerami - nie polglupami -ani zerami i tyle z kafe. wszystko za dupa a jakim prawem? no jakim prawem? i tyle :( matki katechetki. a tu nie bylo katechetki. jaka zenada i tyle :(

Gość pewnosoba
ta pani z tego forum mado tych ubezpieczen magistra i moze byc z 1 dzieckiem -tak leci ten pan, a nie zawodem. a ta jego zona z 2 dzieci lekarka to ona tez jest tylko magistrem, ale jak cos to dzieci... zeby chociaz w ciazy byl. no taka historia. zamknac to forum i tyle. i tak ta paczka za wartosci paczki mi pasuje ale kto mi to da. za wywalenie mi nie pasuje - no minimalnie. a co mnie to obchodzi kto co robi? nic i taka prawda. po prostu nic. po prostu chcialam sie stad wyniesc bo ta okolica mnie no nie wiem - nie ma slowa na to i tyle. ale w taki sposob? ajaki?i w sumie ten wywalenie to mozna pociag do wykopu z pracy w 2005 i co - to samo co w styczniu 2 lata temu i co ta paczka robi w panstwie n. to jest do wyslania mi. moze nie mialam rozmawiac. a calosc stala sie za brak mojej wartosci tu jednej i jeszcze jednej to mialam wycenione je i tak dalej. i mialam handlowac i slusznie. i przesylka ma wartosci przesylki , prosze mi ja wyslac - nie ma to nic wspolnego z niczym co sie tu dzieje. wszystko pasuje. bez miasta. no to juz jest miasto i tyle. a co sie tak przejelam?a jak mnie wszyscy traktuja? kto mi dobre slowo powiedzial? jak sie mam nie przejac? i tyle. bez sensu. gdzie moja przesylka????!!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnosoba
no wiedza panstwo przy ukladzie gwiazd to kto ma byc ta gwiazda - pasuje zona dyrektora banku. lekarka do serialu lekarskiego. on?to niech idzie. tylko co - western mu zostaje. stad mam gwiazde x z usa i sie wyratowalam. zaluje ze tu pisalam, ale w zasadzie o czym. tak tam czytalam moze zle i tyle. po co? i taka prawda. to wszystko. no i tyle...pozdrawiam.

Gość pewnosoba
prosze panstwa w firmie gdzie leci wzrok, jedno oszustwo ja mialam postawic na ..dyrektora banku.ale tez prosze panstwa co o tym myslec - no to ja chce zostac dyrektorka banku. tyle mi zostaje. a byl tylko sklep... i to wszystko. tak sie nalezy czymkolwiek w polsce przejac. i slusznie pass USA tak a nie inaczej, a ja stwierdzilam ze ta moja rodzina chyba zarty sobie robi. absolutnie. i mialam ich sluchac jak wal to jestem madrym na dnie , ze rozumiem co sie stalo. i to wszystko jest dalej kk. a czemu? a ja wiem czemu. i ja napisalam prosze nie chodzic do kosciolai tak dalej. tyle.bo to jest kara ze chodzilam do kosciola chociaz... a teraz co? i tyle. no coz... i tyle.

Gość pewnosoba
no ale jakby nie to to jak sie uratowac? to bym miala rodzine sie dowiem. ha nie wiem. wszystko skomplikowane. juz gorzej niz to co tu to chyba nie moze byc. ten dyrektor banku juz bez szans, ta z ubezpieczen tez bo praca szwagra ale co to w polsce jest - norma.wszystko po znajomosci. za magistra na zone chyba. i taka rodzina. a ja dostalam jakiejs schizy z tego. no a ludzie... na zachodzie. istad 2 panie z panstwa h wyprowadzily je tutaj procesja z krzyzem. ja tego w ogole nie rozumialam. i tyle :(

Gość pewnosoba
ten dyrektor chyba nawet chodzi do kosciola. a ja nie dostalam tego z 1 powodu a teraz za co to chce. no za wartosci paczki. i za to tez mnie potraktowano ze tak to chcialam i pewna rzecz nastapila. ja nic nie napisze. ale nie wiedzialam tego i tyle. skomplikowane - ciagle stala praca i ...to wszystko :(

Gość pewnosoba
ja mialam wiecie panstwo docenic nienawisc i no ja bylam do odstawki oczywiscie bo po co ja w ogole zyje i wszystko mialo grac, kiedy ...nic sie nie udalo. a czemu? i tyle. i ja rozumiem to wszystkim sie podobalo? mnie nie. no i nie umialam odejsc. przez to pisze bo ja nie umialam odejsc - z takiego czegos od razu sie ucieka a ja po prostu nie umialam i tyle. a ogolnie to firma ma taka a nie inna nazwe. wybaczcie panstwo - troche logiki i o co chodzi? i to jest kara boza ten uklad bo ta firma jest jaka jest i tak dalej. no wiedza panstwo lepsze juz dzieci w przedszkolu najgorsze, najwredniejsze niz...takie pomysly. niestety nie umialam sie domyslic pozaru a nawet to jeden bezsens i tyle. nie umialam sie ani tego forum domyslic z tej religii bo mnie porwalo stad tyle religi, a szkoly tu tez - pozar jeden. a ja znowu wylecialam wojna i ...potopem. no to zalalo pozar. jedynie ze niczego nie osiagnelam i prosze panstwa zas to samo, normalnie ale wole przesylke i rente tutaj. cos strasznego i tyle:(

Gość pewnosoba
ja jeszcze chcalam napisac wszyscy ludzie zamieszani w te historie oprocz mnie maja dzieci sa matkami i ojcami. WSZYSCY!!! ten brat jeden tez. drugi sie nie liczy-na zniku jest. no ja wszystko rozwalilam bo jakie ja moglam miec mysli jak niczego nie wiedzialam.ale ja tegozaluje. bo bedzie ze babci sie nie poddalam. nie z tego jest depresja totalna i jeden strach jak nie wiesz o co chodzi i tak skonczylo sie. i tyle. ale to byl poczatek i tak dalej... i tyle :(

Gość pewnosoba
gdzie jest moja przesylka???!!!! 😡😡😡😡 milego dnia...pracy :(

Gość pewnosoba
ja wiem jak ja sie rozwalilam i wszystko mialo byc na mnie i to mialo byc smieszne. moze i bylo, ale mnie zaczelo tak dolowac, ze sie wywalilam. ale nikt do konca nie mial racji.nawet te panie z kraju h i co teraz? i tyle.

Gość pewnosoba
powiem wam tylko, ze myslec w zyciu trzeba ale mnie sie juz nie chce. i tyle. mnie sie juz nie chce. i co dalej?i tyle:(

Gość pewnosoba
nie chce mi sie myslec nie ze jestem leniwa tylko polska i jak tu muslec - kogo zgnoic. tego nie docenilam. w tej nienawisci jedyne myslenie jakie ma sens - komu przywalic na amen. tego nie docenilam. tak tez z polski mozna wyjechac - wiara ze niesamowite, taka wiara. a nienawisc jednego do drugiego taka sama. bo tak prosze panstwa bo ja jestem jedna wielka ofiara nienawisci w polsce tez. i tak sie wyjezdza. a zrobie se pass x. to nie bede tak nienawidzic musiec? albo jeszcze gorzej to sie robi i wyjezdza bo to sie wszystko zagizdzi moim zdaniem. moze jeszcze gorzej? chociaz ... nie wiem. ale w 1 pracy 2 panie dyrektor polegly z passami usa. jedna na pewno i 4 dzieci. zla ona byla? ha -do przemyslenia. no ja bylam skasowana za nia. bez passu usa. jedyne co sie w szkole liczy i tyle. w polsce. no to hmmm - nie wiem jak sie tu dalej ustawic. uczciwoscia tak?I tyle. calezycie zmarnowane i tyle :(