Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pająk niechlapek

nierozumiem czemu ludzie tak lubią oszukiwać, że białe jest czarne

Polecane posty

Gość pająk niechlapek

tak patrzę na tej filmik http://www.youtube.com/watch?v=lfrGArmpBl0 - piękne dziewczyny, co przecież każdy widzi, a pod filmikiem oczywiście masa komentarzy sugerujących coś zupełnie innego... czy oni próbują się dowartościować, że np. ich kobieta jest zupełnie "inna" (kaszalot) i o takiej jak na tym filmiku nie mogli by nawet pomarzyć, to aby się pocieszyć, próbuje wmawiać sobie i innym, że one nie są wcale takie piękne ? heh

Gość blondi Asia
wyglądam podobnie :)

Gość jd cbjd cdm cmdcmdcmdm,ćd
figury mają zgrabne,ale twarze...:O

Gość markizza33
figury ładne alee twarze po operacji zrobiły z siebie lalki barbi dobrze ci piszą przecież one są inne z twarzy niż ludzie więc wcale nie są ładne bo nie są podbne do człowieka tylko do lalek

Gość bycwysoką
Nie rozumiem pisze sie oddzielnie.Czy tu naprawde same tumany siedza na kafe?

Gość pająk niechlapek
zajebiaszczo dużo wniosłaś do tematu babo, widać że jesteś hipopotamem i widok takich pięknych panienek gra ci na nerwach hehe dlatego taka reakcja hehe

a moze niech sie nasze kafeterianki pokaza przeciez nie ma sie co wstydzic skoro jestescie tak zacne

Gość bycwysoką
Do pajaka; Nie dosyc,ze piszesz z bledami,to jeszcze kultury Ci brakuje.Prawda w oczy kole nie?Zamiast zakladac durne tematy,wez slownik poprawnej polszczyzny.Poza tym, gdyby mnie ktos zwrocil uwage,to przyjelabym to z pokora, a nie ziala ogniem🖐️

ciężko powiedzieć czy sa ładne. Pewnie są, ale nie wyglądają jak homo sapiens, więc... nie w polu moich zainteresowań. I nie dziwię się, że faceci z komentarzy wolą swoje "kaszaloty" jak to określiłaś :o

Gość kafeOla25
one maja jakas chorobe umyslowa? Kto chce byc jak lalka - RZECZA? i te puste spojrzenia na wszystkich zdjeciach... przerazajace

Gość szewczyk Brzytewka
a niektórzy jeszcze mówią, że jak widzisz czarne na białym to znaczy, że masz schizofrenię :P

Gość przecieżto straszne
zupełnie odhumanizowane

Gość pająk niechlapek
może i na tych zdjęciach wyglądają trochę niezwykle, ale to tylko dlatego, że są tak ustylizowane, tapta na twarz i fruu ale nie zmienia to faktu, że są baaardzo piękne - figura, twarz, można powiedzieć ideał bycwysoką: jak zakładałem topic ok 5 nad ranem byłem już trochę zmęczony i przeoczyłem tą spacę, trochę z lenistwa, wiem, że z czasownikami pisze się oddzielnie, to oczywiste, nie ma powodu, aby to pisać łącznie, a jak będę chciał sprawdzać błędy w pisowni to sobie włączę jakiś tool

Gość pająk niechlapek
up

Gość pająk niechlapek
up

Gość Kaczor_or_
nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne !!!