Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemzalamana222222

On mnie olewa, czy da sie sprawdzic z kim pisze na gg, kogo ma w kontaktach?

Polecane posty

Gość maksi_fleksi _coś tam
nie rozumiem - czy Ty się szanujesz?było fajnie,był miły, komentował zdj na fb (co jest głupim argumentem no ale teraz bez fb nie ma życia;]) a teraz Cię olewa a Ty dalej uparcie chcesz z nim być? gdyby mój facet tak mnie traktował to kopnęłabym go w tyłek i tyle mnie widział! Jak nie potrafi się skupić na jednej babce i interesuje się innymi to dla mnie taki ktoś jest skreslony. Naprawdę chcesz walczyć o takiego typka który Cię olewa bo kiedyś był miły?SZANUJ SIĘ KOBIETO!!!

wiem po prostu trudno mi uwierzyc ze czlowiek potrafi tak olewac, wolalabym zeby powiedzial mi w twwarz, ze zostanmy znajomymi i ze poznal kogos.

Gość buguzf
Chyba malo jest takich szczerych i uczciwych,by powiedziec prawde,ze kogos innego ma na oku....

no ale on lubi moje zdjecia na fb i komentuje slicznie, moje pytanie o wiek juz nieaktualne:D ale tak naprawde to Ci wspolczuje tego co przezywasz ale nie martw sie, jeszcze spotkasz jakiego fajnego chlopaka

mnie juz 3 tak olalo bez slowa :( nie mam szczescia do facetow, chyba wlasnie cos zle robie, nie powinnam sie dozywac czy cos nie wiem

teraz takich gnojków jak ten Twój to jest masa, dziwić może jakby się trafił jakiś normalny:) olej go bo wiedz, że stać Cię na lepszego - każdą z nas stac tylko niektóre nie chcą tego przyjąć do wiadomości (idiotek nie brakuje)

wydaje mi sie, ze kiedys cos do mnie czul ale uz przestal i tyle... moze chwilami sie mna bawil, albo bylam kolem ratunkowym ;/ chcialabym mu wygarnac i cos napisac ale nie bede sie osmieszac

Gość jedna rada
to teraz tez czas zaczac sie nimi bawic :P

i najgorsze ze te portale sa jak fotka itp bo potem on siedzi w kompie i poznaje nowe laski, tkaie portale to lacza i dziela :(

Gość jedna rada
bawil sie i manipulowal toba, a ty slepa lyklas to jak pelikan :P

no wiesz ale mi sie zwierzal i wszystko mowil, a rzadko tak chlopaki robia, ufal mi

tylko czy te zwierzenia były szczere....muszę spytać - ile masz lat? bo niektóre argumenty masz trochę "małolatowate"

mam juz 23 lata, wiem moze to dziecinnie napisalam ale on tez ma tyle lat hehe po prostu szukalam rady i wsparcia i napisalam jak jest. tak zwierzenia byly szczere i mysle ze jak on potrzebowal wsparcia to sie do mnie odzywal, teraz jest ok i juz mu dupa ochlonela i szaleje ;/

Gość jedna rada
bylas tzw planem B

chyba tak

Gość jedna rada
czyli tzw zapchajdziura

:( nie bede wogole wchodzila teraz do neta jak on bedzie bo mnie kusi zeby pisac to okropne wiem i dziecinne ale silniejsze ode mnie.. po psrostu ciagle mysle o nim ;/ on taka lajza a ja nie moge zapomniec i jeszcze sie obwiniam, ze moze byloby inaczej gdybym go olewala i nie pisalam tyle do niego

nie ważne kim/czym była, ważne że ma go w dupę kopnąć

no kurde, Ty się obwiniasz?! facet Cię olewa i daje to wyraźnie do zrozumienia a Ty dalej swoje...idę o zakład że jak zagada znowu i zacznie Cię urabiać to w podskokach do niego polecisz;] i tu nie mają sensu żadne rady jakie Ci ludzie dają

obiniam sie bo sami powiedzieliscie ze facet musi zdobywac i ze ja zle robilam jak do niego wczesniej pierwsza pisalam, bo to bylo narzucanie

chyba wlasnie cos zle robie, po prostu nie mow od razu o swoich uczuciach , co do nich czujesz, bo ich to ploszy i udawaj niedostepona na poczatku

no masz racje, ale z drugiej strony gdyby mu zalezalo to by sie ucieszyl ze cos do niego mam i ze pisze.. nie wiedzialam nie chcialam robic podchodow jakis i pisalam szczerze

nie moge napisac tamtego tekstu bo pomysli ze jestem desperatka ale chociaz by widzial, ze zle zrobil, ze chamem jest

Gość dylematowa
dosc juz graalks zdesperowana, odpusc sobie

ooo tak,niech wie że zrobił źle a na pewno się tym przejmie;] ludzie dziewczyno, masz 23 lata a mentalnie poziom gimbusa...

oj wiem juz przeciez ze mam go olac tak jak on mnie wiem ze nie moge teraz sie odzywac bo on nie ma do mnie szacunku i mnie zlewa ja to wiedzialam, ale chcialam sie was poradzic teraz jest mi lepiej jak sie wygadalam tutaj, bo znajomi nie wiedza jak jest. mysla, ze mu zalezy skoro mi pizze na fb tkaie komenty i serio ale wszyscy o niego pytaja i mowia "dlaczego go nie zaprosilas" wkurza mnie to

Gość fghkfghjkl
do autorki zahcowujesz sie jakbys miala 16 lat to Twoj 1 facet?? sluchaj jesli facet olewa kobiete to miej go w dupie a nie sie plaszczysz nad nim olej go tak samo!! ehhh w zyciu bym sie tak nie poniziala

dalej mam wrażenie że będziesz ciągnąć ten "związek" czy jak to nazwać...skomentuje zdj, napisze coś i zaraz znowu będziesz happy...co Wy ludzie macie z tym fb

Gość blondi Asia
ostatecznie możesz zaproponować połyk