Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemzalamana222222

Co mam zrobic??? On chyba ma inna :(

Polecane posty

czesc wam, mam problem ;/ od niedawna spotykam sie z takim chlopakiem.. on zaczyna mnie olewac, nie odpisuje juz na sms. sam nie zaczyna rozmowy. na gg napisal opis moja tancerka:**** i zauwazylam ze ma na facebooku nowa znajoma ktora tanczy ;/ chciallabym zobaczyc czy z nia pisze na gg. bo sie potykamy od 3 miesiecy, i zawsze mi pisal smsy, jak widzial ze jestem online to tez pisal, jak nie bylam online tylko na niewidoku to ja pisalam do niego, slodzil mi e jestem ladna, zwierzalismy sie sobie, a teraz bez slowa cisza..bylam online i on tez i nie napisal nie wiem co zrobic, czy znowu pierwsza sie odezwac? w ostatnich dniach to ja go zagadywalam, odpisywal mi ale zdawkowo, juz inaczej niz kiedys MAmy oboje juz 23 lata, wiec nie jest dzieciakiem a tak sie zachowuje i sprawia mi przkrosc, napisalam mu wczoraj, ze wydaje mi sie, ze ostatnio odpisuje mi z grzeczosci, ze nie proponuje spotkania, ze wszystko wychodzi z mojej strony a on nic na to nie robi i nie ma chceci, albo wymysla wymowki. odpisal "nie wymyslaj"

po prostu nie wiem czy do niego pisac normalnie i udawac ze nie widze tego opisu, czy wogole nie pisac i czekac na jego ruch

Gość Nie Poniedzialek Ona
normalna jesteś?/ znowu zakładasz temat ..kolejny

Gość nie poniżaj się dziwczyno
masz jasny przekaz zainteresował sie kumśinnym - ową tancereczką i tyle daj se spokój nie chce już z Tobą sie spotykać a nie ma odwagi powiedzieć tego wprost co tu jest niejasne dla Ciebie? konic i tyle tej znajomości jak by chciał to by pisał

zalozylam bo tam mnie wyrzucalo ;p wiem po prostu zle trafilam i za szybko sie zaangazowalam :( trudno, teraz swoje wycierpie a on ma mnie w dupie... :( ale zrobie tak jak mowicie, nie bede juz pisac do niego bo to nie ma sensu.

Gość Jozef i na
Gos tchorz i mieczak, kogo tu zalowac?

no sie zabujalam w nim i dlatego tak jest ;/ zle zrobilam ze do niego tyle pisalam teraz wie ze ma mnie w garsci i juz mu nie zalezy i zabiega o inna :( juz sie nie da odkrecic musze z honorem przestac sie odzywac i tyle

Nie toleruj tego powiedz niech spada . Nie pytaj o nic uslyszysz klamstwa ktore cie beda trzymac ,takie igraszki z jego strony musisz skonczyc od razu!

trudno mi tak zerwac kontakt :(