Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apartapart

on chce sexu bez zobowiazan ja chce zwiazku

Polecane posty

Gość apartapart

czy myslicie ze moze uda sie zeby bylo po mojemu.wiem ze jak sie czegos nie chce to sie na sile nie da tgym bardzie byc z kims.ale ja chcialabym czasami zebysmy razem gdzeis wyszli,zebysmy przebywali ze soba a nie tylko sex,czy mam go sobie odpuscic

Gość Kemad Talogo
Daj szansę innemu

Gość on się juz określił
A co do reszty, to twoja wola. Myślę, że jak on nie chce, to będzie po jego myśli. Zgodzisz się na spotkania jako takie, może być tak, że on tez od czasu do czasu zgodzi się wyjść z tobą, ale koniec końców - dla niego łącznikiem będzie seks. Jak sobie coś nawkręcasz, a jemu się to znudzi, powie ci wprost, że on postawił od początku sprawę jasno. Wg mnie to uczciwy układ z jego strony - jak w to wejdziesz z wiedzą jaką już masz, to na własne ryzyko.

Gość apartapart
DO MIAUMIAU czytaj ze zrozumieniem czy ja napisalam ze ja to robie.kurde ludzie czytajcie 2 razy a dopiero sie wypowiadajcie!!!!! wiem ze tak bedzie .ze on nie zmieni swoich oczekiwan.jestesmy teraz na stopie kolezenskiej.ja mu juz pare razy powiedzialam ze sex jako sam sex mnie nie interesuje.

N IE NAPISALAS ZE TEGO NIE ROBISZ,nie bylo to jasne ,mowisz ze on tylko chce sexu,niech spada.

Gość apartapart
a skad on ma to wiedziec.nie dalam mu zadnych podstaw do takiego myslenie nie bylo sytuacji zeby todczul. kiedy mi napisal ze chce mnie,wczoraj nawet mi napisal ze w glowie ma tylko sex.wiem ze jest spragniony kobiety,sam mi to powiedzial. ja wiem jedno ze ja mu nie ulegne,napewno.znam siebie i wiem .

Gość apartapart
czasami mysle ze on tylko przez pryzmat sexu mysli,ze zadka kobieta mu nie odmowi.ja mu napewno nie dalam zednych podstaw do takiego myslenia.wie ze jestem sama i pewnie dlatego tak mysli ze mi sie chce sexu tak jak i jemu tez samotnemu. kiedys mu napisalam ze roznimy sie bo on chce sexu a ja cche byc szczesliwa