Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flawora

do kiedy spacerówka

Polecane posty

Gość flawora

moja córka jeździ w gondoli, ale tak w marcu chciałabym się przesiąść na spacerówkę, będzie mieć 7 m-cy. Chcę kupić na pompowanych kołach. Do kiedy dziecko jeździ w spacerówce? A jak z niej wyrośnie, to co wtedy? Na co zwracać uwagę przy kupnie spacerówki?

różnie. zalezy od dziecka. moja przestała korzystac z wózka jak miała 2 lata 3 mies

Gość I.klementyna
Jak z niej wyrośnie to będzie miała juz ze 3 latka :) A w spacerowke moze jeździć ju od 3 miesiąca jeśli jest dostosowana lub gdy dziecko juz stabilnie siedzi Zwróć uwagę na sterowanych, wygodę w prowadzeniu, ciężar, funkcjonalność, czy ma zdejmowana tapicerki

Gość ja mam coneco jupi
moja córka ma skończone 16 miesięcy my zakupiliśmy spacerówkę CONECO JUPI co prawda kosztowała 630 zł ale nie żałuję bo jest duża... tzn duże ma siedzisko teraz jak idę z córką na spacer to ni ema problemu.. może sobie swobodnie spać nawet w kombinezonie kolezanka kupiła taką za ok 300 zł nie wiem jaka to firma ale tragedia... dziecku zle sieidzieć (ma 13-14 msc) tak samo jak widzę n amieście jak dzieci mało co nie wypadają z tych spacerówek to serce się kraje albo śpią na siedząco...

Gość ja mam coneco jupi
właśnie i zapomniałam dodać że ta spacerówka rozkłada się do całkowicie leżącej pozycji