Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volver2012

Samotność i pijani rodzice

Polecane posty

Gość volver2012

Nigdy nie pisałem na tym forum jedynie czytałem kilka topików ale chcę was prosić o radę odnośnie moich rodziców i ogólnie życia. Mam dziś zły humor starzy najebani już 4 dzień, chleją coraz częściej, w domu nigdy się nie przelewało jeśli chodzi o pieniądze, wręcz toniemy w długach. Jestem zdołowany bo chodź przez wakacje pracowałem na budowie i pomagałem jak mogłem to oni i tak wolą pić, na wódkę zawsze znajdą pieniądz i na fajki na chleb to już nie konkretnie. Niestety jestem studentem 3 roku na studiach stacjonarnych i w moim mieście ciężko znaleźć pracę żeby się usamodzielnić więc zostało mi pół roku męczenia się z nimi. W domu syf aż żal, jak są trzeźwi to normalni ludzie ale jak piją to taka menelnia że aż nie wierzę że to moi rodzice. To jeden problem, drugi to cholernie niskie poczucie własnej wartości - niestety mam trochę kompleksów, marzy mi się dziewczyna którą mogłbym się zaopiekować, pokochać z wzajemnością, ale takiej na horyzoncie brak. Jest taka dziewczyna w której się trochę kocham, niestety zwodziła mnie przez 10 miesięcy i narobiła niepotrzebnie nadziei, moja wina że byłem naiwny. Ciężko mi trochę teraz żyć bo dobija mnie że nikogo bliskiego nie mam, a nawet jak miałbym to czułbym strach że nie podołam, nie uszczęśliwie tej drugiej połówki. A z drugiej strony sprawa ze starymi z którymi jest coraz gorzej, już biorą wolne w pracy żeby się "leczyć". Normalnie nie użalam się nad sobą i to jest może chwila słabości, bo zdołowałem się tym śniegiem i zimą na zewnątrz a jak tak kocham lato, zwłaszcza wspomnienia które się z nim wiążą. Jeśli chcecie coś napisać zapraszam i pozdrawiam.

Gość Ivanka*****
zacxznij od wyprania się z syndromu DDA a staruczków zostaw temu co kochają najbardziej - czyli butelce :classic_cool:

Gość Jozef i na
Volver posiadanie dziewczyny po to by sie moc nia opiekowac to raczej zly pomysl. Skoncz studia i pozegnaj rodzicow. A w zwiazku z niska samoocena doradzala bym terapie dla DDA

Gość facceett
gdzie ten snieg pada ? Ps. Studencie, piszemy nie chodz, bo to od chodzenia, lecz choc, od chociaz /