Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justin123

Faceci zawsze sa niewinnni??

Polecane posty

Gość Justin123

Witam wszystkich, Zastanawia mnie jedna zecz... Za kazdym razem jak sie pokluce z moim zazeczonym to robi wszytko zeby to byla moja wina, zebym ja go przepraszala, latala za nim. To ja mam miec wyzuty sumienia ze jest cos zle z mojej winy. Chociaz to nie ja zawinilam. Np. umawia sie ze mna ze bedzie na obiad o 16stej. 5 po dzwoni i mowi ze juz zjad gdzie indziej, a ja w domu siedze i gotuje. Przyjezdza do domu o 16. 30 i drze sie na mnie ze dlaczego ja mu wszystkiego zabraniam ? obraza sie i czeka az go przeprosze. a jak juz prubuje to mowi ze nie ma czasu. Albo : pieniadze ktore odkladamy razem traci na alkochol - co weekend. a jak mu zwroce uwage to sie obraza i mowi ze wkoncu pracuje i ma prawo. ja jak glupia zaluje sobie wszystkiego. i znowu moja wina - to ja mam go przepraszac i byc winna. Czy kazdy facet tak ma? Pomocy!!

Gość szewczyk Brzytewka
dawno sie tak nie usmiałem :P

Gość Szafiterka999
z tego co piszesz wnioskuje ze mu wcale nie zalerzy. ja tez mialam faceta ktory siegal czesto po alkohol nie jestesmy juz razem nie moglam z nim wytrzymac bo to zawsze ja bylam wszystkiemu winna

Gość Justin123
Wlasnie mi sie tez tak wydaje. Jak tylko jest cos nie tak to chce pic, wtedy to nie zwraca uwagi czy mamy na to pieniadze, czy nie. nie wazne z kim nie wazne gdzie - pic trzeba co weekend. a jak mu zaporponowalam zeby sie ze mna w domu napil to stwierdzil : ''z toba nie mozna sie nachlac, wypijesz 2 drinki i jestes pijana''.

Gość Szafiterka999
Czyli zyjesz z alkoholikiem nie marnuj na niego swojego czasu i nerwow alkohol bedzie zawsze wazniejszy i moze nawet kiedys ci powie ze to twoja wina ze on pije

Gość Justin123
Wiesz, tylko on nie pije codziennie. Ale w weekendy . Wiekszosc z moich znajomych pije co weekend bo sa takiego zdania ze weekend jest od tego zeby sie napic. Chociaz i takglupoty robi po pijaku, jejzdzi samochodem , i czasami dostaje jakiegos szalu ze sam nie wie cos ze soba robi.

Gość vin80
Ale sobie wybrałaś faceta :)

Gość Szafiterka999
vin80 ma racje sama takiego wybralas to teraz placz ja po 9 latach odeszlam od meza i zaluje ze nie zrobilam tego wczesniej

Gość sprawa jest prosta
Zwykły manipulant. Nie szanuje cie w ogóle i niczego oprócz własnej dupy nie widzi. Módl się byś miała jeszcze na tyle resztki rozumu żeby nie mieć z nim kiedyś dzieci bo wtedy będzie już tylko gorzej i gorzej.

Gość xxxonaxx190
ja mam podobnie tylko ze moj chlopak zawsze szuka winy w mnie i poprostu sie nie odzywa wogole. nie idz z nim na kompromis to nic nie da tacy meszczyzni musza miec konkrety ty sie obraz i to ty miej go w dupie.