Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzialipa

kara dla faceta???

Polecane posty

Gość andzialipa

Czesc dziewczyny, mam problem i nie wiem co robic. Jestem mezatka od pol roku, ale jestesmy para od 10 lat. Wszytsko jest w miare dobrze, ale w sobote maz wyszedl spotkac sie z kolegami i wrocil o 4, kompletnie nawalony :) Nie byloby sprawy gdyby nie fakt ze odkad wyszedl mial mnie kompletnie w dupie... nie dal znac gdzie jest i co sie dzieje. Poprzednim razem tez tak bylo. Myslalam ze najlepiej zrozumie jak to boli jesli zachowam sie tak samo.. wiec wyszlam i tez wrocilam nad ranem, oczywiscie nie dajac znaku. jak wrocilam do domu okolo 3 to ogladal film i mialam wrazenie ze na mnie czekal. Pisal mi smsy przyjdz juz bo jest pozno, chcialbym zebys byla obok mnie itp... Myslalam ze do niego dotarlo i wiecej historia sie nie powtorzy.. Ale niestety ostatnia sobota pokazala ze sie mylilam. Powiedzialam mu ze tak nie moze byc i ze nie zgadzam sie na jakies samotne imprezowanie. Chcialabym aby liczyl sie ze mna i mnie nie olewal, I teraz moje pytanie- jak wedlug was powinnam sie zachowac co zrobic.. dodam ze obecnie jestem w ciazy i moje postepowanie jest ograniczone...

Gość andzialipa
Wiem ze byl najpierw chlac z kolegami a potem poszedl do klubu, a ja jak glupia siedzialam w domu i sie martwilam.. jestem tak zla na siebie, bo tak naprawde nigdy nie chcialam byc taka laska, ktora siedzi w domu i czeka na faceta..