Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek35Wawa

Jestem tu nowy

Polecane posty

Gość Nowa bielany
To pokarzesz nam paukę czy nie

Gość Nowa bielany
Piotrek pauki wcale niema

i tak dnióweczka mija, każdy w pracy udaje że pracuje, Ja w poniedziałek szczególnie a nie przywitałam się witam 🖐️, poobserwuje

Gość Nowa bielany
Ooo adres bys chciał?Pauki nie chcesz nawet wstawic a pytasz gdzie mieszkam.Ale szybki Bil z ciebie.

Vera dlaczego chcesz mje przydusic? Zdajesz sobie sprawe z tego ile stresu ostatnio przechodze? Nie dosyc ze w domu sytuacja napieta to jeszcze przyjdzie jakis nowy na forum i mje zdjeciem kootasa szczuje...to nie na moje nerwy 😭 I Nowy i tym bardziej mysle, ze nie jestes nowy.

Witaj w@w@w@w! Nowa, nie pytam o adres tylko o rejon. Ja też z Bielan i jeśli mieszkamy w tym samym bloku, to może spotkanie pod klatką?

Chyba, że Ty na wrocławskich Bielanach, a ja na warszawskich. Moglibyśmy przymarznąć do barierek przed klatką w oczekiwaniu :D

haha dobre o tym tez pomyślałam, że to nie te Bielany i bedziecie tak czekać na siebie ;-)

Sorelllla: Nie zniósłbym świadomości, że płaczesz i jest Ci źle. No chyba, że wróciłabyś w bezpieczne ramiona męża.

Coś czuję, że ten facet szybko zrobi karierę na forume. Widać, przez te pięć lat nieobecności ostro ćwiczył bajerę. :D