Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxonaxx190

co zrobic pomozcie

Polecane posty

Gość xxxonaxx190

jestem z nim od ponad 2 lat. on jest strasznie obrazalski. ostatnio obrazil sie bo moi rodzice chcieli mu przemowic do rozsadku zebysmy gdzies chodzili zeby mnie gdzies zabieral zebysmy nie siedzieli tak ciagle w domu. przeciez on zarabia nie mogl by czasem zaprosic mnie na kawe do baru. i przez to obrazil sie na mnie nie na nich tylko na mnie. nie odzywa sie do mnie. boli mnie to strasznie. rodzice mowia zebym odpuscila sobie ze jestem mloda ze znajde sobie kogos ze musze sie bawic majac 18 lat zycie przed mna. ja w to nie wierze kocham go on zawsze byl przy mnie kiedy bylo mi zle. ale czy kiedys w zyciu razem tez sie bedzie obrazal zostawia bez slowa to chyba bez sensu;(

Gość xxxonaxx190
chyba nikt nie pomoże:(

po pierwsze, źe zrobiłaś, że powiedziałaś o tym swoim rodzicom. Pomyśl jak on musiał się poczuć, kiedy zaczęli go tak pouczać. Sama powinnaś z nim na ten temat porozmawiać, a jeśli wciąż nie będzie Ci organizował żadnej rozrywki, to zacznij gdzieś wychodzić sama. Umów się z koleżankami do baru, do kina albo coś w tym stylu, Może on jest tak zmęczony po pracy, że nie ma siły się bawić. Musisz zrozumieć też Jego stronę.

Gość xxxonaxx190
spotykamy sie 2 dni w tyg wiec wiesz. mowilam mu sto razy ale on sie tylko obrazal.

Gość wewqe
twoi rodzice mu mowią ze mógłby cie gdzieś zabirać i sie dziwisz ze sie wkurwił?

Gość lepiej go zostaw
Bo nic dobrego z tego nie bedzie

Gość xxxonaxx190
ale my ciagle siedzimy u mnie w domu oni mu spokojnie powiedzieli ze im nie chodzi o dyskoteki tylko nawet do baru naglupia kawe on zarabia ponad 3 tys. to dziwicie sie im? oni mowia ze on odbiera mi najpiekniejsze lata

Gość lepiej go zostaw
Ciągle pieprzysz o pieniądzach....

Gość wewqe
to moze sama go gdzies zaproś jak ci sie nie podoba ze w domu ciagle siedzicie, z czym ty masz problem?

Gość wewqe
tak on zabiera ci najpiekniejsze lata bo nie zaprasza cie na kawe...

Gość xxxonaxx190
ale ja go zapraszam on nigdzie nie chce chodzic. ja mam 18 lat wy w moim wieku w kazda sobote i niedziele siedzialyscie w domu? przeciez ja mowilam moim rodzica zeby przestali ze to nasze zycie to on powinien obrazic sie na nich a nie do mnie nie odzywac