Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwemdłości

Czy to są objawy ciąży?

Polecane posty

Gość szczęśliwemdłości

Hej wam:). Zauważyłam u siebie objawy, które mogą wskazywać na ciąże. Z testem chcę jeszcze poczekać tydzień aby mieć pewność, że wskaże dobrze. Myślałam wcześniej że to jakieś zatrucie pokarmowe, ale utrzymuje mi się 3 dzien i moj chlopak nic nie odczuł mimo, że jedliśmy w 100% to samo. 1) mdłości - nie za silne, po prostu takie uczucie "niedobrze mi" - jeśli coś robię aktywnego i jestem poza domem to się znacznie nasilają. 2) Zaparcie 3) Ogromna senność - mogłabym spać i spać (to już było wcześniej od jakiś 2 tyg) 4) Wychłodzony organizm 5) temp 37*C 6) dziwne czerwone "niteczki" w upławach, dzisiaj już zamiast czerwonych niteczek brązowe glutki 7) Zawroty głowy (akurat tutaj może od tego, że leżę za dużo) 8) Brak apetytu 9) Bóle wszystkich dziąseł / zębów Mam 21 lat, ostatni okres miałam 22.11-24.11 ale był skąpy - trwał dwa dni i tak nie były to pełne 2 dni. Jeśli te objawy mi nie ustąpią w ciągu tygodnia to kupię test, ale póki co chciałabym się dowiedzieć co wy o tym myślicie?

Gość zau
mam dwie ciąże za sobą i nie miałam nic z powyższego.

Gość Viola ..
Mogą byc objawy ciazy

Gość fru fru fur
włóż se jeszcze raz jegfo siusiaka to pewnośc bedziesz miec

Jesli ost okres mialas 22.11 to nie ma szans na zadne objawy!!!

Gość szczęśliwemdłości
Ale ten okres trwał niecałe 2 dni. Trudno to nazwać okresem, bardziej takie siąpanie. Na wkładkach higienicznych, bez tamponów. Czasem podobno bywa okres w pierwszych miesiącach :). No ale cóż, zobaczymy. Ja bym się bardzo cieszyła, mieszkamy z chlopakiem już 2 lata :)

Gość Nie ma czegoś takiego
jak okres w ciąży, jest krwawienie. Wtedy jedzie się do szpitala aby nie dopuścić do poronienia.

Gość zygaaaaaaaaaaaaa
nie raczej to nie ciaza