Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuujjjojoj

GDY WYGLĄDEM BARDZO ODBIEGASZ OD JAGO IDEAŁU.....

Polecane posty

Gość uuuuuuuuujjjojoj

jego ideałem kobiety jest eva mendes ja niestety nie jestem egzotyczna pięknością o twarzy kusicielki jestem naturalną blondynką mam jasne brwi i rzęsy bladą cere opalom sie na czerwono mam chlopięcą sylwetke po co ze mna jest?czemu faceci nie znajdują kogoś bliskiego typowi urody jaki preferują?przeciez nie będe sie farbować co miesiąc ani smażyc i psuć cery na solarium ani zamalowywać oczu i brwi do końca życia

Gość ratatatatatatatatata!
bedziesz :)

Gość uuuuuuuuujjjojoj
zazdroszcze ciemnookim dziewczynom jestem cholernie zazdrosna o jego koleżanki które sa w podobnym typie zadręczam sie strasznie myśle o zerwaniu nie ma miedzy nami wielkiej milości jak przeminelo z wiatrem jesteśmy razem 3 lata

Gość uuuuuuuuujjjojoj
a najgorsze że jego była była taka ciemna i wiem że ją bardzo kochal cały czas o niej wspomina nie wie że mnie rani udaje że mnie to nie obchodzi a potem rycze w poduszke

Gość ldifugiougirgtreghthth
egzotyczna pieknosc i chlopieca figura troche sie ze soba kloca:D:D:D

Gość wole blondyny!
eva mendez wyglada jakby byla brudna :o

Gość dxtoamas
Gość uop uop uop uop
A to Twój facet musi być pusty, skoro patrzy tylko na wygląd...

Gość fanfan23
zajebista jest tylko cycki mogla by sobie zrobic bo te dwa pryszcze to troche lipa.

no błagam Cię, mój facet też zawsze gustował w wysokich brunetkach- a ja jestem niską blondynką :) Zresztą, mnie sie zawsze podobali blondyni a miłosc mojego zycia ma ciemne włosy :) Wygląd to jedno, ale tak naprawdę kochamy za to jakim kto jest człowiekiem. Na Twoim miejscu bardziej bym się zmarwtiła tym, ze Twój facet ciagle o byłej opowiada - troche nie fair...

Gość Jak to dlaczego z Tobą jest?
Jest z Tobą, bo wie że ładna nigdy z nim nie będzie. To takie trudne do zrozumienia? Co do pustości... to nie wiem na jakiej podstawie wniosek, że ona jest puściejsza od autorki.

Gość uuuuuuuuujjjojoj
tylko że on jest bardzo przystojny kobiety sikaja na jego widok a jego była z powodzeniem moglaby startować na miss świata a ja jestem raczej przeciętna niz ladna nie wiem po co ze mna jest

"Zresztą, mnie sie zawsze podobali blondyni a miłosc mojego zycia ma ciemne włosy" Ale gdyby równocześnie startowali do Ciebie równie przystojni, to z pewnością wybrałabyś innego... Z reguły lubi się to, co się ma... Bo lepszy wróbel w garści, niż kanarek na dachu. Trudno mówić o wyborze, gdy ma się marny wybór. Trafił się taki, to taki jest "miłością życia". :P

uuuuuuuuujjjojoj tylko że on jest bardzo przystojny kobiety sikaja na jego widok a jego była z powodzeniem moglaby startować na miss świata a ja jestem raczej przeciętna niz ladna nie wiem po co ze mna jest" Może ta ładna mu coś zrobiła i wyszedł z założenia, że brzydsza np. go nie zdradzi. Zranieni często tak postępują.

Mam kolegę, który sam mi powiedział że ze mną nie mógłby być, bo jestem za ładna i ciągle by się o mnie bał. Woli o mnie marzyć... :P

Gość Joooolioletka
Gdyby Cie kochal to bys ty byla jego idealem I nie patrzylby na eve mendez ani swoja byla... Mysle ze marnujesz tylko swoje nerwy I czas I powinnas zerwac z nim ddfinitywnie... Nawet jesli go kochasz- pocierpisz I zapomnisz I bedzie lepiej w koncu a tak cierpisz I cierpisz w nieskonczonosc:( I to dlatego ze nie jestes jak Eva Gomez, no matko przeciez od poczatku to wiedzial wiec nie rozumiem dlaczego sie z toba zwiazal I cie tak rani teraz... Ja bym zerwala, nie widze wyjscia.