Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_Śląsk

Koleżanka z pracy proponuje mi seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość Marcin_Śląsk

Przyszła do naszej firmy kilka miesięcy temu i chyba wpadłem jej w oko bo często na mnie zerkała i uśmiechała się.Ona 26 lat,rozwódka,jedno dziecko.Ja też rozwodnik.Zaproponowała mi wyjście na kawę jak to określiła w charakterze służbowym a ja się zgodziłem bo niby czego miałbym się nie zgodzić porozmawiać z nową pracownicą zwłaszcza że robię w tej firmie dobre 8 lat. Może bym się zgodził ale jest problem bo ona mnie w ogóle nie pociąga to nie mój typ kobiety. Co robić ? Odmówić ?

Gość alcia84
Przede wszystkim-dla kobiety zawsze seks coś znaczy. Zresztą-dla każdego człowieka. Bądź wobec niej uczciwy w tym, co zrobisz! I uczciwy wobec samego siebie!

Gość oj tak
jak cie nie pociaga to nie zawracaj sobie glowy bo mozesz jej dac zlodne nadzjeje bo moze wiaze stoba jakies nadzieje jak by chciala isc stoba tylko na kawe.a z drugiej strony co to za dziewczyna ze odrazu proponuje ci seks zadaj sobie pytanie czy warto skims takim.jak jej sie znodzisz poleci do drugiego chyba ze ty tez do tego tak podchodzisz.mojm zdaniem jestes mlody jeszcze znajdziesz osobe na cale zycie

Gość marzyciel jestes
ona ci zaproponowala kawe a ty juz widzisz jak sie bzykacie ? splyn na ziemie i to szybko bo jeszcze zeby stracisz.

o Matko !! ile ja kaw wypiłam, wyjść integracyjnych zaliczyłam i nawet o seksie nie pomyślałam :P nie przesadzasz trochę

Gość Marcin_Śląsk
No jestem po 30-ce.Mieszkam sam i na razie mi tak dobrze bo mam dużo czasu dla siebie a w sobotę czy niedzielę była żona przywozi mi dziecko i biorę dziecko na basen,na działkę lub do zoo.

Gość to prawda ze sa faceci ktorzy
nawet w usmiechu juz widza zaproszenie do seksu i to zawsze BEZ ZOBOWIAZAN... ciekawe, nie... ? takich facetow nalezy omijac i zawsze pokazac im gdzie asfalt ma swoje miejsce zeby sobie jakis schiz nie wkrecali.

Gość Marcin_Śląsk
Skoro pisze że ZAPROPONOWAŁA mi seks bez zobowiązań to znaczy że tak było.Co w tym dziwnego? Co innego jakby powiedziała że chce wyjść za mnie :)

Zaproponowała mi wyjście na kawę a gdzie tutaj mowa o seksie była?;-) cos sobie chyba wmawiasz

To chyba normalne że Marcin mysli to co myśli. Ja też mam nie raz stracha jak zagaduje do mnie jakieś paskudne babsko - ogólnie staram się być grzeczny ale jak rozmowa zaczyna schodzić na tematy uczuciowe to zawsze mówię o tej która mnie nie chce - to skutecznie odstrasza inne kobiety :)

Gość alcia84
A, gdyby powiedziała, że chce wyjść za Ciebie, to, co Ty na to?

Gość kobieta ma potrzeby
dziwisz się jej? młoda, bez faceta, zostałeś zakwalifikowany jako dostarczyciel seksu, z perspektywą na ewentualne coś więcej potem

Gość kobieta ma potrzeby
dziwisz się jej? młoda, bez faceta, zostałeś zakwalifikowany jako dostarczyciel seksu, z perspektywą na ewentualne coś więcej potem

Gość Oszukana0987654
Zapytaj najpierw, czy ma aktualne badania pod kątem WZW typu C i HIV. Poem, gdy rzeczywiście nadal będzie chciała się rozkładać to powiedz, że nie jest w Twoim typie.

Gość olka olka olka"
OSZUKANA... ma rację. Niech ci pokaże papier aktulany, czy nie Hiva lub hcv, żebyś potem nie płakał, że cię któraś zaraziła jakimś świństwem. przygodny seks lubi się skończyć czymś wstydliwym.

Gość olka olka olka"
OSZUKANA... ma rację. Niech ci pokaże papier aktulany, czy nie Hiva lub hcv, żebyś potem nie płakał, że cię któraś zaraziła jakimś świństwem. przygodny seks lubi się skończyć czymś wstydliwym.

Gość slabe prowo trollu
🖐️