Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Takigosciu

CO DALEJ ?... Zdobywanie Kobiety (dziwna sytuacja)(dokładny opis histori)

Polecane posty

Gość Takigosciu

Panowie próbowałem uwieść, coś zawaliłem nie jest dobrze Jestem trochę ciepłe kluchy może dlatego że mam 22 lata byłem tylko w dwóch związkach po 3 lata i to one dwie zerwały Chce to zmienić opowiem moją historie z nowo poznaną dziewczyną Pewnego dnia w tamtym tygodniu zagadałem do pewnej dziewczyny na FB ma 18 lat w klasie maturalnej ja 22 lata po studiach, ponieważ spodobały mi się jej zdjęcia, krótka rozmowa, o szkole, że ciekawy profil że ja też mam ciekawy bla bla, dała mi numer i spotkaliśmy się w pubie kilka dni później po tej jednej rozmowie, w Pubie przy piwie była fajna rozmowa ona była ciekawa mojej osoby bardzo, strzeliłem parę komplementów niepotrzebnie, ale nie jakieś bardzo misiowate itd. Odprowadziłem ją potem na dworzec bo jest z okolicznej wioski a auto miałem u mechanika wszystko było w miarę OK. Na końcu powiedziałem jej że jeśli chce się jeszcze spotkać to niech mi napisze wieczorem sms-a. Nie odpisywała długo więc zagadałem na FB i nasz dialog wyglądał tak: JA dotarłaś szczęśliwie ? ONA Oooo ;] oczywiscie. Co do tego smsa,to wlasnie zabieralam sie zapisanie,ale skoro estes na face, to uwazam ,ze nastepne bedzie jak najbardziej w porzadku ;] Zwlaszcza,ze w moim odczuciu rozmowa byla calkiem mila ;p JA no przez chwile myślałem że już nic z tego bo nie napisałaś ... myślałem że już czas się wycofać ... ok, w moim odczuciu było też przyjemnie hmm... więc ja coś wymyśle na drugi raz i się odezwe ONA nieee,na ogol 'ma czas' a wieczory sa dlugie ;p nie ma powodu do obaw. naturalnie,nie ma problemu JA hmm... a spacer w parku i łyk szampana za koniec świata który nadchodzi w grudniu w blasku księżyca ? ONA w zasadzie to calkiem dobry pomysl. zwazywszy,ze nadchodzi koniec koncow;p koniecznie ksiezyc,tak ;] JA Dobra więc będziemy w kontakcie, spróbuje zamówić pełnie księżyca dla Ciebie Wink ... Miłego Wieczoru ONA haha! doceniam chęci ;p Dzięki i nawzajem Na drugi dzień napisałem jej smsa czy ma czas jutro się spotkać po lekcjach, odpisała że nie jutro, ale w piątek jak najbardziej, więc umówiliśmy się na piątek na 17:00 pod tym pubem co za 1 spotkaniem a tam mieliśmy wymyślić coś razem wspólnie i gdzieś iść, umówiliśmy się drogą smsową między czasie polubiła moje zdjęcie na FaceBooku jeszcze po spotkaniu. Jednak w tym samym dniu 2 godziny przed spotkaniem dostałem smsa mniej więcej takiego: „Hej, Wybacz ale dziś nie dam rady, nie ma mnie w szkole, nie będzie mnie w mieście, tylko przelotnie. Miłego dnia Ja na to odpisałem że ok, jednak jak pojawiła się na FB napisałem do niej kilka godzin po sms-ie i dialog wyglądał tak: JA Czesc możliwe jest to że widziałem Cie dziś z biura jak jechałaś z kimś autem z tył siedząc, Mickiewicza w dół ? ONA nie , z pewnoscia to nie bylam ja Bylam w Gorlicach o 14 do 15 i to dzieki pędem. ;p JA aha ok , dobrze że nie pomachałem ... a to czemu tak do szkoły nie chodzisz ? ONA hmm , piewrszy raz sie urwalam z zasadzie. zwyczajnie zaspalam JA Aa rozumiem jak się z Tobą zobaczę w któryś dzień mam ciekawą propozycje ONA yhyy,nie moge sie doczekac ;p JA "studencka propozycja" tyle moge Ci napisać wstepnie, mega rozwoja . Tymczasem milego wieczoru ONA w porządku. dzieki i nawzajem Z tą moją propozycją chodziło oto że chciałem jej powiedzieć na drugim spotkaniu że chce ją zabrać w weekend na jeden dzień do Krakowa bo ona tam chce studiować do kina czy coś, bo mieszkam obecnie w małym mieście, ona na wsi obok tego miasta tutaj chodzi do szkoły itd. A Kraków dobrze znam bo tam studiowałem. Od spotkania 1 mineło 5 dni zadzwoniłem do niej nie odebrała 2 razy napisałem więć na FB: JA Cześć, dzwoniłem do Ciebie ONA tak? jeeej, od poludnia nie mam przy sobie telefonu.nawet nie wiem gdzie go wcisnelam. ;p To cos istotnego? JA No nie istotnego chciałem zapytać tylko o której kończysz we wtorek lekcje i czy masz czas chwile we wtorek ? ONA hmm, wtorek mowisz? wtedy koncze o 15.35 JA tylko wiesz, ja tak pytam poważnie pasuje Ci 16:30 ? ONA wttak powaznie,to wtorek niestety srednio mi pasuje. przyszly tydzien mam fatalny pod wzgledem nauki .. ;/ JA ok I na tym koniec, więcej już nic nie pisze, bo to chyba KOSZ, sam nie wiem, co ja więcej mogę ? jak się sama nie odezwie to już chyba kicha ? Gdzie zrobiłem błąd spotkaliśmy się tylko raz, jak widać po dialogach chciała jeszcze się spotkać nawet zapewniała że wieczory są długie i bez obaw a teraz wyjechała że nie ma czasu cały przyszły tydzień hmmm co jest grane ? Hmmm... Czy ja moge coś jeszcze zrobic ?... chyba juz nic... ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować