Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś coś wie??

firma ADSPECTUS kto słyszał??

Polecane posty

Gość gość
po co w opisie przez pol dnia sa miasta w ktorych nie ma kontaktow, doszly nie dawno kat a w tamtych dalej nic nie ma.. tylko czas sie traci na sprawdzanie

Gość gość
wogole pracujecie dzis..cisza taka ze az strach

Gość gość
?

Gość gość
ja pracuje, z mizernym skutkiem ale pracuje:)

Gość gość
ja tez pracowalam ale krotko, umowilam 6

Gość gość
cos mi sie wydaje ze to rozliczenie za maj bedzie razem z czerwocowym heh

Gość gość
przynajmniej kwota bedzie troche wyzsza;) a tak serio, to naprawde bardzo dlugo to trwa

Gość gość
juz bylo raz takie opznienie wiosna chyba ale nie az takie dlugie :(

Gość gość
cos nie ma chetnych do dyskutowania o pracy w ostatnim czasie

Gość gość
bo część pewnie wakacje sobie zrobiła

Gość gość
pewnie tak...albo porezygnowaly

Gość gość
albo czesc przeniosla sie do tej firmy w ktorej niby za zwerbowanie jednego klienta dostaje sie na reke 65zl, ale ja jakos nie wierze w takie bajki,ze dziennie mozna zdobyc 1-2 firmy, tak naprawde pewnie wiecej z tym nerwow i niepewnosci by bylo niz z tym naszym umawianiem na mammografie

Gość gość
hm dla mnie to tez takie troche bajki, jakos nie moglam nigdzie znalez takie ogloszenia czy oferty pracy, zastanawiajace bylo to ze podala swoj adres email a nie do pracodawcy

Gość gość
Witam. Bardzo proszę o pomoc dziewczyny które odbyły już dzień próbny lub już pracują. Mam wątpliwości jak podawać godzinę na którą zarejestruję przy krakowie. Dziś mam dzień próbny. Czytam że podaje się przedział godzinowy ale w systemie umawiam na konkretną godzinę. więc jak na końcu mam to określić pacjentce? Będę wdzięczna za odpowiedź.

Gość gość
o widze ze jakies swiezynki nowe mamy:) a wiec kochana ja zawsze podaje konkretna godzine taka jaka jest w terminarzu np. 14 czy 15.20... a infolinia tak czy siak potem dzwoni i potwierdza

Gość gość
Dzięki za odpowiedz. I przy godzinie próbnej gdy umawiałaś w krakowie też tak robiłaś? Bo w materiałach szkoleniowych pisze że kraków jest wyjątkowy:-)

Gość gość
w Krakowie to na konkretną ustaloną godzinę, od -do to mammobusy, ja podaję jak zalecane pół godzinny przedział.

Gość gość
Chyba tez tak robilam, nie pamietam dokladnie bo tylko jedna wtedy umowilam :) a Krakow jest wyjatkowy ze wzgledy na to ze tam musi minac rowne 2 lata nie zaleznie czy kobietka jest z genetyka czy nie :)

Gość gość
Dziękuje bardzo za pomoc.

Gość gość
będzie dobrze ;)

Gość gość
powodzenia !

Gość rść
W Krakowie rejestrujemy w przedziale godzinnym, chyba, że ostatnio nastąpiła zmiana, o której nie wiem. Zapisujesz np. na 10.20 a podajesz między 10 a 11.

Gość gość
jak widzisz kolezanki roznie podaja..a i tak jest dobrze, jak do tej pory ja nigdy nie zostalam ochrzaniona ze podalam konkretna godzine..

Gość gość
ja podaje konkretna godzine i gdyby wszystkie tak podawaly to przynajmniej zamieszania by nie bylo a taki godzinny przedzial to aby chaos niepotrzebny wprowadza pewnie

Gość gość
No to dziewczyny już teraz nie wiem jak mówić. Boję się że to zaważy na tym czy zostanę przyjęta czy nie. W materiałach pisze że podajemy przedział godzinny więc chyba tak zrobię.

Gość gość
od zawsze w stacjonarnych przychodniach umawiam na konkretna godzine, ale jak widac kazda droga jest dobra jesli prowadzi do celu

Gość gość
widocznie jest modyfikacja w materiałach, ja nie mam takiej informacji, mam materialy sprzed ponad roku

Gość gość
no zrob jak uwazasz, jak tak pisze to tak powiedz....ale tutaj co chwile ktos odchodzi i przychodzi, dziewczyny szybko rezygnuja bo kokosow sie tu nie zarabia... wiec mysle ze jakbys powiedziala konkretna godzine to i tak by sie nic nie stalo, nawet jakbys nikogo nie umowila to masz szanse dostac ta prace

Gość gość
mysle ze na takie drobazgi nie zwracaja uwagi, bardziej liczy sie to jak prowadzisz rozmowe, ja tez dzwonolam do Krakowa w dniu probnym, umowilam na konkretna godzine, po drodze mialam potyczki, bo mi komunikatora zastrajkowal a i tak mnie przyjeto,wiec skup sie na rozmowach:)

Gość gość
no wlasnie rozmowa najwazniejsza.. no i zeby ogarnac co i jak w systemie dziala, gdzie co zapisac zeby sie w tym nie poguobic ale to nic trudnego