Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś coś wie??

firma ADSPECTUS kto słyszał??

Polecane posty

Gość gość
zero?

Gość gość
ja mam 3 przez 3 godziny dzwonienia

Gość gość
ja tez zeroooo

Gość gość
porażka te katowice

Gość Netka67
Witajcie dziewczyny zaczynam pracę od poniedziałku i nie ogarniam tematu weryfikacji PESELA w bazie-gdzie ja to będę mogła sprawdzić? I drugie pytanie skąd będę mieć nr rejestracyjny który będę podawała pacjentkom?

Gość gość
pesele sprawdza szef albo infolinia, podajesz przez gadu,a nr rejestracyjny pojawia się na końcu wywiadu

Gość gość
nr. rejestracyjny masz w terminarzu przy kazdej dacie... a pesele teraz sprawdza nam szef lub infolinia, musisz patrzec na opis gg szefa i tam bedzie pisalo ze wysylamy albo do niego albo na infolinie, nr gg infolini i szefa powinnas miec w materialach szkoleniowych lub w mailu ;)

Gość gość
i ostrzegam czasem sie dlugo czeka na sprawdzenie peselu

Gość Netka67
aaaaaa rozumiem dziękuje. A skąd szef będzie wiedział że dana pacjentka która przyszła na badanie jest ode mnie?

Gość gość
dawniej pesele sprawdzalysmy same w sytemie simp... bylo szybciej, mozna bylo sparwdzic pdczas rozmowy, a teraz zazwyczaj trzeba umawiac ta rozmowe na pozniej i czasem troche sie czeka bo nie wiadomo kiedy bedzie odpowiedz.. zazwyczaj jest to w tym samym dniu...ale roznie z tym bywa

Gość gość
bo kazda pracownica ma swoj numerek chyba to jest ten co sie logujesz ;)

Gość gość
a ja mam takie pytanie, uczę się na mieście testowym i widze w terminarzu różne kolory, czy te kolory są wskazówką dla mnie że muszę ponownie popracować nad danym numerem tel? Te kolory same mi się utworzą w trakcie mojej rejestracji pacjentek czy to mi program sam je zestawi ?

Gość gość
kolory ci pokazuja czy pacjentka była na badaniu - zielony, brązowy - nie była, niebieski - wizyta potwierdzona przed, szary - pacjentka twierdzi ze wykonala badanie

Gość gość
dopiero jak bedziesz miec pacjentki w terminarzu to wtedy przy kazdej zobaczysz kolory.... najfajniejszy jest zielony, to oznacza ze za ta na 100% dostaniesz kase

Gość gość
za brazowa na 100% kasy nie zobaczysz,a za szara na 50%

Gość gość
teraz podczas nauki tego nie zobaczysz... dopiero jak dostaniesz ta prace i jak kogos umowisz, kolory wprowadza szef lub ktos upowazniony do tego, my mozemy tylko szary kolor zaznaczyc- wszystko masz dokladnie opisane w materialach szkoleniwych...czytaj czytaj czytaj i pytaj jak co :)

Gość gość
ile umawiacie tygodniowo? ja siedze sumiennie 4 godziny i mam 20, na jaką to rokuje wypłatę?

Gość gość
nie ma reguły, to zależy od tego gdzie dzwonisz... ja tez pracuje ok. 4 godz. i mam czasami tylko kilkanascie, czasem 30-40 a zdarzyło się tez ze mialam ponad 70,ale to tylko jednorazowy taki wyczyn jak do tej pory;)

Gość gość
to zalezy ile z nich przyjdzie... nie ma reguly, ja mialam w kwietniu umowionych okolo 160 pan, troche odpadlo przy potwierdzaniu, troche powiedzialo ze przyjdzie a nie przyszlo... jest z 5 szarych, nie wiadomo kiedy beda wyjasnione i do ktorej wyplaty doliczone, tak to wyglada w praniu, nie ma co przeliczac na godziny bo to nie ma sensu

Gość gość
no i zapomnialam dodac ze z marca mam 2 szare nie wyjasnione...

Gość gość
moje wyplaty poczatkowe nie przekraczaly 200 zl, tez dzwonilam po 4 godz.dziennie....

Gość gość
na to tez nie ma reguly, ja dzwoniac 3-4h dziennie umawiam 120-160 pan na misiac, zalezy jak idzie

Gość gość
no i trzeba wziac tez pod uwage to ze osoby pracujace dluzej maja wiecej kontaktow poumaiwanych ktore sie bardzo przydaja..

Gość gość
Hej dziewczyny mam pytanie czy po wystukaniu numeru wyskoczyła wam taka informacja " zdolność nośnia nieznana" bo chciałam wypracować czy z moim mikrofon wszystko ok ,a tu nic z tego

Gość gość
Pytanie do dziewczyn które miały w kwietniu umówione pacjentki w Markach: czy miałyście je potwierdzone, przebadały się??

Gość gość
Miałam jedną i przebadała się.

Gość gość
Ciekawe czy będą jeszcze jakieś NOWE mammobusy na maj, przydałoby się jeszcze poumawiać na ten miesiąc.....

Gość Netka67
Dziś zaczynam 1 dzień pracy i mam jeszcze pytanie, w opisie GG P.Karola jest Włoszczowa a skąd ja mam wziąć informacje o przychodni w której będzie przeprowadzane badanie?

Gość gość
we Wloszczowej bedzie mammobus napewno masz mamobusy na maj od p.Karola.

Gość Netka67
a faktycznie dziękuje serdecznie