Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfmdffkmdkm,fk

Po ilu oblanych egzaminach na prawko powtarza się egzamin z teorii?

Polecane posty

Gość fdfmdffkmdkm,fk

jw

Gość arya
Wiem, ze teoria jest wazna pol roku, a ile w to wchodzi poprawek to nie wiem. Mysle,ze nieograniczona, z tym, ze musisz zmiescic sie w 6 miesiacach:)

Gość fdfmdffkmdkm,fk
Dziekuje za odpowiedz ;)

Gość eclectic collection of me
Powiedzcie mi proszę dlaczego tak trudno zdać prawko w Polsce? Ja tutaj w Stanach pojechałam z kumplem do ośrodka transportu i komunikacji, wzięłam testy, wtedy jeszcze po polsku, bo nie znałam angielskiego zbyt dobrze, przejechałam się po placu i po ulicach i prawko dostałam tego samego dnia do ręki. Easy peazy... To pewnie znów jakieś popieprzenie nadwiślańskie...

Gość bhgfds]
To nie mam znaczenia. Teoria ważna jest pół roku. Ja zdałam za 1 i nie lubię słuchać o tych ''wstrętnych i złośliwych egzaminatorach'' ...tu niby tak trudno się zdaję a nadal są wypadki to świadczy tylko o tym aby było jeszcze trudniej żeby ciapy nie zdawały ze względu na litość tego prawka ;/

Gość Amelia niebieskookaaa
Ja pierdzieleee a co trudnego ma zdanie egzaminu na prawko?? Ja zdałam za pierwszym razem, rozumiem jak ktoś zdaje drugi, czy trzeci raz ale już kolejne to porażka. Nie wyobrażam sobie tego, wystarczy się trochę przyłożyc! Jak nie czujecie się pewnie przed egzaminem to dodatkowe jazdy i jezdzic aż do skutku, aż będziecie pewni że jezdzicie w miarę poprawnie.