Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta jest słodka

Zemsta na wychowawczyni z liceum!!!

Polecane posty

Gość zemsta jest słodka

Wiecie jak chodziłem do liceum to koledzy i koleżanki mi bardzo ubliżali. Nawet nie bili ale po prostu chowali plecak i ona mi powiedziała kiedyś że większość ma racje. Postanowiłem zniszczyć zdzire. Napisałem na nią donos do kuratorium(a to prawda) że ma romans z jednym ze swoich uczniów, zrobiłem jej nawet zdjęcia z daleka, w dodatku ten chłoptaś pokazał mi nagie zdjęcia tej pani. Postanowiłem z komputera tego chłopaka wrzucić te fotki do internetu. Z napisami "Jestem Twoja" , "Przyjedź do mnie" podając jej adres i numer telefonu. Nie powiem kobieta mająca 44 lata jak na taką starą babe trzyma się bardzo dobrze. Ale to dopiero pierwsza moja ofiara, z tego co wiem ona jest tak załamana że nie wie co ze sobą zrobić.

Gość Żelisław
prowo i to słabe ale gdyby taka sytuacja miała naprawdę miejsce to myślę, że zemsta byłaby wskazane, zwłaszcza, jeżeli można by było jej dokonać małym kosztem :classic_cool:

Gość Czekajac na rozum
brzydzi mnie donosicielstwo wiec powiem tylko FUJ

Gość Czekajac na rozum
fajne nam pokolenie rosnie..zamiast walczyc o swoje prawa odwaznie i z podniesiona glowa, to za plecami strzela z pistoletu jak tchorz..dlatego raz jeszcze FUJ...

Gość zemsta jest słodka
Nic mi nie grozi ponieważ wyjechałem już z kraju. A to co zrobiłem zostawiłem, zresztą ona jest akurat w takim stanie że chyba leczy się psychiatrycznie.