Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhdlkf

INTERNET

Polecane posty

Gość dfhdlkf

Witam, za 2 miesiące kończy mi się umowa z neostradą , teraz już orange. Mam internet 2 mb/s. Płacę 50 zł. Jest to troszkę za mała prędkość jak dla mnie. Chciałabym szybszy internet, za mniej więcej tę samą cenę. Mam komputer stacjonarny, 1 w domu. Wiecej na razie nie planuję mieć, więc nie potrzebny mi bezprzewodowy, ani też ruter.

Gość weqrewqwe
za 56 zł masz 15/1,5 Mb/s w UPC

Gość inzynier serwisowy//zablokdsa
eeeeeeee jak nie mieszkasz w dużym mieście i nie chcesz dzielić z kimś netu to super opcji nie masz 79pln do 10MB z TV od orange. za darmo 0,5MB aero2 + za darmo YT w red bull mobile ups, aster, vectra itd tam masz dobre oferty ale duze miasto lub blok. Nawet netię za 49pln dostaniesz. tp za 69 (utrzymanie linii)

Gość inzynier serwisowy//zablokdsa
NIE LINIA A MIASTO jw jak mieszka w mieście ma opcji od uja choćby z samej radiówki nie mówiąc już że netia ma swoje kable. UPC światłowody itd. Jak mieszka POZA MIASTEM. Ma jedynie orange i netię + jacyś dostawczy radiowi Orange i netia mają jedna cenę jak nie bierzesz pakietu tj 49pln + utrzymanie linii. NIE WIEM CZY MASZ TEL stacjonarny. Więc podałem że najlepszy pakiet jak nie masz i nie potrzebujesz to orange z tv za 79pln. Potem masz orange rozmowy bez limitu + 10mb + tv za 104pln A jak radiówki w twoim regionie nie mam pojęcia bo nie znam nawet regionu.