Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wetewete

CZY KOZAKI Z SZPICEM SA MODNE

Polecane posty

Gość wetewete

Podobno ta moda powraca a za rok ma być szał na nie Mam drogie lakierowane włoskie buty i nie wiem czy to nie siara

Gość pomaranczka...
mi wczoraj tesciowa przywiozła z wiednia kozaki ze szpicem i troche sie skrzywiłam, bo chyba juz nie modne sa, nie taki długi ten szpic ale jednak, neiwiem czy w nich pochodze. szara skóra, takie do kolan.

Gość wetewete
Ja mam sprowadzone z Włoch czarne lakierowane 600 euro les baisers des etoiles mam 2 pary jedna dla mnie druga do sprzedania tylko ten szpic mnie uwiera

Gość fsfhgdsa
Podnoszę też jestem ciekawa

Gość paris, paris, paris
niestety nie modne, dlatego takie tanie na wyprzedazach za granica, czy allegro... mozna dostac swietne marki za 1/4 ceny

Tak w Polsce nie modne ale paryżanki i Włoszki juz zapierdalaja ta moda powraca u nas na salonach na razie nieśmiało w szpilkach a podobno bum ma być juz za rok jak widać noscie je a wyprzedzicie trendy

Gość Renkaaa
Serio wraca moda na szpice? :/ Obrzydlistwo, nawet jakby cały świat w tym popylał, to nie założę. Mam nadzieję, że szybko minie.

Gość ojhgfgfydu
Podnoszę Też jestem ciekaw

Gość swdfghjk
nigdy takiego choojstwa nie nosiłam i nie będę.

Na dzień dzisiejszy takie buty raczej modne nie są. Czy ta tendencja wraca, nie wiem, ale za tego typu obuwiem i tak nie przepadam, więc mnie to nie dotyczy :).

Gość to musi być prowo
sorry, ale buty w szpic to szczyt wiochy. moda - nie moda, żadna osoba z klasą by tego nie założyła. To obuw idealny na wsiową zabawę w remizie 🖐️

Ja też słyszałam, że wraca moda na takie buty, ale ja osobiście mam tylko jedne takie bo nie lubię w nich chodzić, wszędzie się wbijają.

Chyba wszystko zależy od tego, jakie szpice + jak wyglądają całe buty. Ja bym nie przekreślała takiego kształtu, chociaż sama wolę migdałowe noski ;)

Gość Joanna_36
Witam serdecznie,... ...drogie Panie, chciałabym wyjaśnić mity dotyczące włoskiego obuwia i tak, Gino Rossi : Buty Gino Rossi produkowane są w fabryce w Słupsku, tam też znajduje się główna siedziba Gino Rossi S.A. ...Drogie Panie Venezia : "I.O. Venezia" Sp.j. Iwona Oganowska Wojciech Nachiło ul. Serdeczna 1 04-823 Warszawa ...www.venezia.pl Prima Moda itd... Zara made in China ... ...Jak widać w/w włoskie obuwie, nad którym pieje większość z nas to polskie firmy o włoskim brzmieniu... ...Prawdziwe włoskie buty to np. buty firmy L'estrosa, Spazio Moda czy Bluzi w 100 % włoskie marki, włoski design, i 100 % made in Italy ... plus rozsądna cena ... heh poniżej cen Gino Rossi i Venezi. ...Znalazłam taką firmę w naszym kraju, dodatkowo bardzo miła obsługa Pani Ewy, możliwość zwrotu bez podania przyczyny do 10 dni ;... Widziałam też tam ofertę dla butików ... ale nie znam szczegółów ... Kliknijcie na ten adres www ...http://www.lestrosa.na.allegro.pl ...Aśka_36

Gość Marlena ..29
Kupowałam kozaki u Pani Ewy z L'estrosy i powiem tak: Towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt no i kozaczki cudo, naprawdę polecam . Marlena

Gość Joanna_36
Witam serdecznie,... ...drogie Panie, chciałabym wyjaśnić mity dotyczące włoskiego obuwia i tak, Gino Rossi : Buty Gino Rossi produkowane są w fabryce w Słupsku, tam też znajduje się główna siedziba Gino Rossi S.A. ...Drogie Panie Venezia : "I.O. Venezia" Sp.j. Iwona Oganowska Wojciech Nachiło ul. Serdeczna 1 04-823 Warszawa ...www.venezia.pl ...Jak widać w/w włoskie obuwie, nad którym pieje większość z nas to polskie firmy o włoskim brzmieniu. ...Prawdziwe włoskie buty to np. buty firmy L'estrosa, Spazio Moda czy Bluzi w 100 % włoskie marki, włoski design, i 100 % made in Italy ... plus rozsądna cena ... heh poniżej cen Gino Rossi i Venezi. ...Znalazłam taką firmę w naszym kraju, dodatkowo bardzo miła obsługa Pani Ewy, możliwość zwrotu bez podania przyczyny do 10 dni ;... Wystarczy kliknąć na ten adres www ... ...http://www.lestrosa.na.allegro.pl Aśka_36

Gość gość
Mam kozaki ze szpicem takie do kolan sa super. Wszystko zalezy od tego kto co lubi. Sa dlugie do kolan z zaszewka zapinane na zamek. Sa wygodne chodze w nich bardzo czesto. Kozaki sa wloskiej produkcji na 12 cm szpilkach.Ja tam je lubie nie uwazam ze chodzenie w nich to wiocha.

Gość gość
pewnie ze są super faceci to lubią szpila i maga długi kozak dobre mini i kazdy sie oglada