Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manaam

PŁASKI BRZUCH - start!

Polecane posty

Witam. Jestem szczupłą , filigranową osobą, jedynym mankamentem jest oponka na brzuszku. Od dzisiaj biorę się za to, by we wakacje nie wstydzić się brzuszka. Chce ktoś ze mną?? Bedziemy się motywowac nawzajem . Zapraszam osoby z takim samym problemem.. Szczupłe z oponką.

Dzisiaj zrobiłam kilka ćwiczeń rozciągających, 30 brzuszków i ok. 3 min kręciłam hula hop. Właśnie odpoczywam. ( Prowadzę siedzący tryb życia , więc organizm jest zapewne w szoku).

Chciałabym dojść do możliwości zrobienia 100 brzuszków jednym ciągiem do końca miesiąca. A od stycznia zacząć a6w .

Gość fajnie ;) a mi sie nie chce
ćwiczyć :p

Mi tez sie nie chce... Ale to jest moj jedyny i najwiekszy kompleks.. Musze go zniwelować. Mam nadzieję, że za pół roku będę się mogła pochwalić płaskim brzuszkiem..

oj możesz nie dojść do 100 brzuszków do końca miesiąca ;] a co do a6w to jest to ćwiczenie na wzmocnienie i wyrzeźbienie mięśni nie na spalanie tłuszczu

Gość Joooolietka
Hi ja mam podobny problem, jestem szczupla no ale ten brzuch, brzuszkow nie robie bo slyszalam ze sa malo efektywne w stosunku do Wysilku jakiego wymagaja, wiec cwicze na orbim bez uzywania ramion orbirgo( podobno wtedy pracuje brzuch) codziennie minimum 40 min I mam jeszcze pas wibrujacy na brzuch no I dietka i efekty juz chyba troszke sa :) powodzenia I wytrwalosci

Levviatan dzieki z apocieszenie, bede tu pisac o postęach... moze sie uda;)

Tylko, że ja mam 165 a ważę 47 kg. Jestem bardzo szczupła. cięzko mi się odchudzić jedynie na brzuchu, a jeśli schudnę jeszczę to będę wygladac okropnie..

W styczniu mam zamiar kupić równiez pas wibrujący, kupić karnert na siłownie i basen, zapisac się na zumbę.