Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22rp

polski ginekolog w UK - Reading lub okolic

Polecane posty

Gość 22rp

Witam.Poszukuję polskiego ginekologa, który przyjmuje w przychodni ale nie prywatnej Proszę o napisanie mi adresu oraz nr-u tel.

Gość aaaaaaaaaaaaga
mieszkałam w kilku regionach uk i jeszcze sie nie spotkałam z ginekologiem na nhs;/ i to polskim. Tylko prywatne kliniki i to nie każda posiada takiego. w uk w ogole ciezko o ginekologa przeciez musisz miec skierowanie od gp

Gość 22rp
a może jest przychodnia gdzie przyjmuje lekarz polak, lub żeby tam była jakaś pielęgniarka Polka. nie umiem zbyt angielskiego aby dokładnie dogadać się z lekarzem i potrzebuję aby przynajmniej pielęgniarka przekazała to co lekarz mówi

Gość aaaaaaaaaaaaga
jak pójdziesz do lekarza to mozesz poprosić o tłumacza,wtedy poczekasz klika dni na wizyte ale go dostaniesz. Jaki masz problem dokładnie?

Gość 22rp
nie mam okresu a test wyszedł negatywnie, ale test chcę powtórzyć za kilka dni

Gość aaaaaaaaaaaaga
i tak nic ci na to nie poradza to 13 tygodnia ciązy, ciąży nie uznają.Jak test będziesz miec dalej negatywny to jak pójdziesz do GP to jedyne co to spyta sie ile sie staracie- jak mniej niz rok to w ogole oleje temat i skierowania do ginekologa tez nie dostaniesz- niestety Anglia :(

Gość 22rp
al e ja dziecka nie planowałam, chcę poprostu zrobić badania dlaczego zatrzymał mi sie okres i tyle

Gość aaaaaaaaaaaaga
no to oby Ci pomogli dla nich wszystko co nienormalne dla nas i w Polsce u nich jest normalne :( powodzenia

Gość deeedleee
mogę Ci polecić doktora Marka Węklara - przyjmuje z tego co pamietam w okolicach st albans i luton. Bardzo rzetelny i skuteczny. Ja dostałam skierowania na szczegłowe badnia laboratoryjne i wykazały jakieś nieprawidłowości. Doktor wyrównał zmiany i juz jestem mamusią :)