Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdfgvfgvb

walczyc czy odpuscic?

Polecane posty

Gość vdfgvfgvb

rozstałam sie z chłopakiem na wakacjach. on zerwał. jakis mesiac temu pisał ze załuje. raz sie spotkalismy było całkeim fajnie i tyle. cisza z jego strony ale wiem ze mowił ze chce wrocic ale boi sie ze znow nie wyjdzie. nie wiem co rrobić, czekac na jego ruch?? doczekam sie wogole

nie czekaj. on zerwał to on powinien teraz zabiegać. nie rób z siebie zabawki którą można odstawić na półkę, a po czasie ona dalej tam stoi gotowa na kolejną zabawę

Gość vdfgvfgvb
wszyscy mi to mowia. ale odkad on powiedział ze załuje nie moge o nim zapomniec. widze szanse ktorej chyba jednak nie ma. przynajmniej narazie

Gość dvvdvdev
dareiros dobrze prawi

kobietom łatwo nakręcić makaron na uszy. kilka ckliwych słówek i już da się je lepić jak plastelinę. chcesz być jedną z nich?

Gość vdfgvfgvb
:( po co ten dran do mnie pisął i robił andzieje jak teraz ma mnie w dupie. no wytłumaczcie mi to. swoje watpliwosci i obawy mogł zostawic dla siebie a nie burzyc moj spokój

Gość vdfgvfgvb
nie chce dlTEGO MIMO ZE TO TRUDNE NIE Pisze do niego. choc wiem ze ta sparwa nie jest wyjasniona i sprawy meidzy nami nie sa do konca wyjasnione

Gość vdfgvfgvb
hehe ciekawie to napisałam :)

"po co ten dran do mnie pisął i robił andzieje jak teraz ma mnie w dupie. no wytłumaczcie mi to. swoje watpliwosci i obawy mogł zostawic dla siebie a nie burzyc moj spokój" x x Po co? zastanów się. Przecież przez to jak się zachował to teraz ty masz myślówę i nie wiesz co robić a nie on. To teraz ty o nim myślisz, ty chcesz aby się odezwał. Przecież to proste jak konstrukcja cepa. Daj cukierek i go zabierz - będzie 10 razy bardziej pożadany

Gość vdfgvfgvb
to myslisz ze teraz on czeka aż przylece na kolanach?to sie rozcaruje mimo wszystko:)

ja nie wiem na co on czeka, ale zobacz na swoje zachowanie. naprawdę niech potem kobiety się nie dziwią że faceci je źle traktują skoro to działa na ich korzyść.

Gość vdfgvfgvb
no dobra histeryzuje ale on o tym nie wie ja do niego nie pisze ani nic w tym stylu

Gość vdfgvfgvb
czekam na ewentualny rozwój sytuacji

ale on o tym nie musi wiedzieć. tu chodzi o nastawienie. odezwie się za jakiś czas a ty już będziesz szczęśliwa że się odezwał. no super. ty czekasz na rozwój wydarzeń - nie on. więc biernie się przyglądasz tego jak to rozegra. a więc on ma kontrolę nad sytuacją. nie widzisz tego?

Gość MariAnna24
MI facet robi to samo , zostawił mnie , po kilku miesiącach błagał o kolejną szanse .W końcu się zgodziłam na spotkanie 3 razy i kazde odwoływał i za każdym razem przepraszał > Wyjechał na miesiąc za granice mieliśmy sie spotkać jak wroci ... Minął miesiąc i nic olał mnie .... On wie jak bardzo go kocham i mam wrażenie że dupkowi przyjemność sprawia zabawa mną ... Chuj wie czemu tak mężczyźni robią ... Wiem jedno , że już nigdy nie zaufam

Gość vdfgvfgvb
no zero szacunku

Gość vdfgvfgvb
ma kontrole ale co ja moge zrobic? dałam mu do zrozumienia ze jej nie ma jak pisał pierwszy raz

co możesz zrobić? olać go i zająć się sobą a nie czekać kiedy zadzwoni czy napisze. a jak zadzwoni czy napisze to go zlewasz i tyle

Gość MariAnna24
jak się kogoś kocha to się nie da tak olać , przynajmniej ja nie potrafie a jesli TY autorko potrafisz to znaczy , że jesteś silną kobieta :P

Gość vdfgvfgvb
olałam go- za pierwszym razem. ale teraz jest gorzej.