Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BbeeTT

Pytanie odnosnie dziewczyny!

Polecane posty

Gość BbeeTT

Hej, Juz tu gdzies pisalem jednak teamtu nie moge znalesc. Jestem po 1szym takim niezobowjazujacym spotkaniu z dziewczyna, mielismy kontakt smsowy przez 3 dni (full 3 days) jednak powiedzialem jej, ze jest ladna i po wyslaniu smsa na dobranoc juz mi nic nie odpowiedziala. Ciut za bardzo poszedlem do przodu wiec teraz biore krok do tylu i nie napisalem jej nic od paru dni. Jutro bede ja widzial w szkole i bede zachowywal sie normalnie, nie bede nic oferowal itd. W czwartek bede widzial ja kolejny raz, czy wtedy bedzie dobra pora na zaproponowanie 2 spotkania?

Gość BbeeTT
Ktos sie wypowie?

Gość BbeeTT
tak naprawdę to założyłem ten temat żeby wam powiedzieć że jestem Zajączkiem Poziomką tzwele

Skoro chcesz się teraz zdystansować to daj jeszcze ze 2 dni spokoju, powiedz tylko cześć, a dopiero po przerwie podejdź i spytaj co tam. Nie proponuj od razu spotkania, bo się totalnie przerazi.

Gość BbeeTT
3ci post to podszyw Czyli jutro nie proponowac spotkania?

Gość BbeeTT
ten tekst o podszywie to podszyw, ja naprawdę jestem Zajączkiem Poziomką :-o

Gość przebierz sie wstrój Miloła
Mikołaja dopierp zrobi mine

Wiesz, skoro zareagowała tak a nie inaczej, to to za mało czasu. Znowu wyskoczysz z tekstem, który ona będzie uważała za nachalny. A tak jak poudajesz, że nic się nie stało, to będzie chętniejsza na dalszą znajomość. Więc póki co witaj się grzecznie, pytaj co fajnego się wydarzyło, ale nie proponuj spotkania, chyba, że będziesz miał do tego sposobność, np. ona powie, że chciałaby odwiedzić nowy sklep, to zaproponuj, że możesz jej towarzyszyć.

Gość BbeeTT unlogged
jakaś koorwa ukradła mi nick :-o dodam, że lubię być ostro roochany w doopę przez mojego przyjaciela :-) przyjaciel ma na imię Azor

A moze ja przesadzam? W sumie nieodpisanie na smsa na dobranoc to nic takiego wielkiego. Dam jej troche odsapnac do czwartku. Jutro bede ja widzial ale bede zachowywal sie normalnie a w czwartek jak bedzie sie dobrze rozmawialo to zaproponuje wypad?

Jak będzie się dobrze rozmawiało, ona będzie się zachowywać normalnie, nie będzie sprawiała wrażenia zażenowanej czy zniesmaczonej to jak najbardziej.

W sumie to troche i jej wina;p Nakrecila mnie z smsami, pytaniami czy mam dziewczyne i jak wyskoczylismy razem to nawet nie protestowala jak za nia chcialem zaplacic(czyli jakby byla to randka?) ehhh

zniesmaczona czyli? bedzie mnie unikala? nie bedzie chciala rozmawiac?

Nie wiem co będzie robić, nie czytam w jej myślach. Ale jeśli wyraźnie będzie Cię unikać to daj jej więcej czasu. Jak nie będzie patrzeć Ci w oczy, uciekać wzrokiem, jej postawa będzie odpychała(polecam zagłębić się w mowę ciała), będzie chciała zakończyć temat, ogółem wszelkie 'złe' objawy z jej strony. Może tak jak mówisz, po prostu poszła spać, a rano nie chciała odpisywać na dobranoc, a może się speszyła. Jak pogadasz z nią jutro to będziemy wiedzieli w jakim kierunku dalej działać :)

Ok to prosze dodaj temat do ulubionych i jutro kolo 9 wieczorem dam znac jak sie zachowywala (wczesniej nie wroce do domu).