Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosjankaaaa

Czy wyszłybyście za chłopaka chorego na serce albo na inną poważną chorobę?

Polecane posty

Gość Rosjankaaaa

Teraz może nie dawać objawów ale ze świadomością, że kiedyś może Was opuścić.

Gość Miłość ponad wszystko
Jak najbardziej. Jak się kogoś kocha, to trzeba go wspierać i pomagać mu - szczególnie w ciężkiej, nieuleczalnej chorobie.

Gość powiem ci tak,
nawet gdyby mial odejsc to skoro ci sie podoba to wykorzystaj ten czas, niepowiedziane ze umrze, ale TY bedziesz plula sobie w brode; masz szanse- wykorzystaj ja.

Gość Rosjankaaaa
Ale jeśli zostanę kiedyś sama z dzieckiem? Bo jego już nie będzie... Może jeszcze jeszcze bardziej się w nim zakocham i nie poradzę sobie.

Gość a co opowiesz na to
mój mąż choruje na schizofrenie............

Gość Rosjankaaaa
Był zdrowy kiedy za niego wychodziłaś ?

Będziesz miała Jego dziecko - nie będziesz sama. Obawiasz się, że nie dasz rady? Pomyśl o nim - jak ciężko jest umierać nie zaznawszy krztyny szczęścia w życiu... Poza tym może dla niego będzie miało to znaczenie, że pozostanie po nim jakiś ślad - ludzie różnie podchodzą do dzieci, często traktują to jako ciągłość linii.

Gość Rosjankaaaa
Kocham go bo jesteśmy zaręczeni. Ale jednocześnie boję się, że może odejść. Nie jestem taka silna. On nie będzie umieram powoli tak że można się pożegnać. To będzie moment - i już go nie ma. Oczywiście równie dobrze może dożyć starości i przeżyć mnie.

z miłości można chcieć oddać nawet własne oczy, nie mówiąc już o sercu gdyby sie miało dwa. to zależy od ciebie. :)

Więc zrób wszystko, co w Twej mocy, by zatrzymać go tu na ziemskim padole jak najdłużej :) Miłość ma moc która potrafi bardzo wzmocnić, uzdrowić. Chodzi o pozytywne nastawienie, ale i dbanie o siebie wzajemnie. Daj Wam szansę.

Gość Rosjankaaaa
Ja już decyzję podjęłam. Tylko chciałam się jeszcze poradzić, przeczytać opinie innych ,,,

W moim związku to ja mam problemy z sercem. Póki co nie jest to poważne, ale im będę starsza, tym będzie gorzej. Nie robi z tego problemów, wspiera mnie. Jak serducho mnie boli to czuwa nade mną. Ogółem życie nie zawsze jest kolorowe, ale kocha mnie i wiem, że będzie przy mnie w trudnych chwilach :)