Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki los

Smutno mi bo nigdy Jej nie poderwe a ni nic.....

Polecane posty

Gość taki los

skazany by zawsze być sam

Gość prawiki są tutej
skąd wiesz że będziesz forever alone?

Gość taki los
bo zawsze byłem sam i już inaczej nie może być Od prawie roku już się na Nią gapie :( i coraz bardziej mi smutno jak Ją widuje

Gość A próbowałeś w ogóle?
A może i ona zerka... tylko jest nieśmiała i nie potrafi się do Ciebie uśmiechnąć?

Gość mssssssssss
sama mam takiego adoratora, nie jest mi z tym wesoło, on zaczął pic :(..

Gość taki los
niechce nawet próbować, bo wiem, że nie mam szans a mieszkamy niedaleko siebie więc byłby niezły koszmar jak by zaczeła odemnie uciekać czy cóś :o

Gość taki los
Ona jak widzi że się na Nią gapie to też się patrzy ale co z tego....

" 19:17 [zgłoś do usunięcia]mssssssssss sama mam takiego adoratora, nie jest mi z tym wesoło, on zaczął pic" :D

Dlaczego miałaby uciekać? :) Nie podrywaj jej tylko postaraj się stopniowo nawiązać kontakt, od zwykłego dzień dobry przez gadkę o pogodzie, po kolejne wspólne tematy, które na pewno jako sąsiedzi znajdziecie.

Gość adadfwe
a skąd jesteś? :)

Gość zdaje sie ze autot
do rzeczy od dupy sstrony sie zabiera sorry ale czytsa woda a Ty pomyjami jedziesz i tylko to widzisz

Chodzi o to, by nie startować od razu jak do laski z remizy :D - bo to faktycznie może się skończyć mega zbłaźnieniem i dziwną sytuacją, tylko powoli, stopniowo zdobądź jej zaufanie, zaprzyjaźnij się. Z czasem zrodzi się z tego pewnie coś więcej - skoro patrzy... to najwyraźniej Cię lubi i czeka na jakiś Twój krok.

Gość taki los
a o czym ja miałbym z Nią rozmawiać? :o :(

Gość Życzliwa ;)
Dlaczego uważasz, że nie masz szans?

Gość taki los
choćby nawet z takiego powodu, że akurat jestem teraz bez pracy a Ona ma własną firme.... jedyne co mi pozostaje to jechać gdzieś za granice - a jak wyjade to już koniec....

Jak to o czym? - o wszystkim. Uczysz się? Pracujesz? Masz jakieś zainteresowania? A ona? Przecież Wasze życie to nie tylko wzajemne gapienie się na siebie ;)

Gość Życzliwa ;)
Sądzisz, że jest tak pusta, że odrzuci Cię tylko dlatego, że nie masz pracy?

Gość taki los
takie czaasy jak jesteś bez pracy to jak zadżumiony w oczach innych a szczególnie kobiet

Gość Życzliwa ;)
Hmm, czyli tak naprawdę nie znasz jej wcale - nigdy nie rozmawialiście? Zauroczyłeś się w wyobrażeniu o niej? Chociaż pewnie mogąc obserwować ją dyskretnie pewnie nieźle ją znasz - może nawet lepiej niżby ona chciała :P Nie rozumiem Twego lęku przed próbą nawiązania kontaktu. Jesteś introwertykiem?

Gość Życzliwa ;)
Nie myśl tak, nie wszystkie kobiety są małostkowe. A ona mając własną firmę prawdopodobnie widzi, że wszędzie jest kryzys, który niebawem dotknie wszystkich.

" 19:30 [zgłoś do usunięcia]Życzliwa ;) Sądzisz, że jest tak pusta, że odrzuci Cię tylko dlatego, że nie masz pracy?" bueheheh znowu przedszkole się kłania. To właśnie idzie w drugą mańką. Każda normalna, nie będąca pustakiem odrzuci bezrobotnego. Taka rzeczywistosć . . . Nie ma to jak metoda kija i marchewki . . . :D

Gość taki los
kupowałem tam coś u Niej.... ale Jej nigdy prawie nie ma, tylko ekspedientki

Gość Życzliwa ;)
Eald_Syhter - mów tak sobie :) Jeśli kobieta jest rozsądna, to nie odrzuci wartościowego człowieka tylko dlatego, że stracił pracę. Ale dobrych i rozsądnych ludzi jest coraz mniej, to problem naszych czasów. Co nie znaczy, że wszystkich należy przekreślać.

Gość taki los
Eald dobrze napisał/a

Gość Życzliwa ;)
Autorze, przede wszystkim spróbuj nawiązać kontakt. Jeśli gapisz się na nią od roku i ona odwzajemnia spojrzenia, to znaczy, że jest zainteresowana. Nic nie ryzykujesz. A jeśli ma firmę, to może i znajdziesz u niej jakieś zajęcie, dopóki nie uda Ci się zdobyć bardziej adekwatnej do Twego wykształcenia posady.

Gość Życzliwa ;)
Nie, nie brzmi. Raczej wartościowy - nierób. Ale "bezrobotny" nie jest określeniem pejoratywnym. Oczywiście zakładając, że pracę stracił nie z własnej winy, no i że szuka innej posady.

Gość taki los
jak pisałem jedyne wyjście to wyjechać.... tu gdzie mieszkam jest totalne bezrobocie, miasto emerytów i rencistów ale jak wyjade to nigdy już Jej nie spotkam - i tak żyje w takim beznadziejnym zawieszeniu

Gość Życzliwa ;)
Wiecie ile osób teraz straciło pracę? Firmy się sypią, szczególnie w branży budowlanej: ludzie nie mają pieniędzy, by spłacać kredyty na mieszkania, więc padają zakłady budowlane, deweloperzy, podwykonawcy. Armia architektów, inżynierów i obsługujących całe te przedsięwzięcia biurokratów. A to szczyt góry lodowej. Niewiele jest branż, które przetrwają kryzys.