Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki los

Smutno mi bo nigdy Jej nie poderwe a ni nic.....

Polecane posty

Gość ARS78
Mam wrażenie, że już podjąłeś decyzję i tylko się tu mazgaisz. Do odważnych świat należy, a Ty poddajesz się bez walki. Niemęskie podejście.

A co rozumiesz przez "waetościowy". Bo według mnie, jak ktoś nie może znalesć arbeitu, to trochę udowadnia, że ma słabe geny, których nie powinien przekazać? Czy taka kobieta nie skazuje się z góry na porażkę? Trochę głupio mi to mówić, bo sam szukam pracy (już mam pracę, ale szukam lepszej) i nie mogę znaleść . . .

Gość taki los
kiedyś za granice jeździłem i jakoś to było a teraz już mi się nawet nie chce - na wiosne i tak chyba będą musiał na wszystko jedno

A co rozumiesz przez "waetościowy". Bo według mnie, jak ktoś nie może znalesć arbeitu, to trochę udowadnia, że ma słabe geny, których nie powinien przekazać? Czy taka kobieta nie skazuje się z góry na porażkę? Trochę głupio mi to mówić, bo sam szukam pracy (już mam pracę, ale szukam lepszej) i nie mogę znaleść . . .

Gość taki los
kiedyś za granice jeździłem i jakoś to było a teraz już mi się nawet nie chce - na wiosne i tak chyba będą musiał na wszystko jedno tak poddałem się :(

Gość Pankrolewicz
Najpierw z rana stan przed lustrem i rozejrzyj sie gdzie zostawiles swoje jaja. Jak juz je znajdzies to je ubierz! Potem.. Idz z nia pogadaj chlopie, przeciez nie musisz sie od razu z nia zenic. To tylko czlowiek. Ona Cie nie "uszkodzi" nie ugryzie, nie polkie, itd... tylko nie mow , jej z miejsca ze chcesz ja przeleciec :D Pamietaj, rozmowa nic nie kosztuje, co masz do stracenia, chyba nie sadzisz , ze laska sama do CIebie zagada ? Dla mnie to by bylo troche desperackie zagranie z jej strony. laski sa pozatym strasznie nie zdecydowane.

Gość Życzliwa ;)
Wiem, że facetom ciężko jest przeżyć porażkę w życiu zawodowym, ale czasy mamy bardzo ciężkie i lada moment może być tak, że i sprzątanie będzie szczytem marzeń. Najgorzej gdy nie ma się wsparcia w drugiej osobie. Wybieranie świadomie kobiety, która patrzy tylko i wyłącznie na zasobność portfela to krótkowzroczność, bo ten portfel lada moment może przejść na restrykcyjną dietę.

Gość taki los
przez to że mamy takie cazasy ludzie są jeszcze bardziej zachłanni i jeszcze bardziej materialistyczni wiec po co mam cokolwiek próbować jak od razu powie wypad

Gość tak to prawda 90%
kobiet by Cie odrzucila ale skad wiesz moze 10% nalezy nigdy nie mów nigdy pozatym wiecznie bezrobotny chyba nie bedziesz to stan przejsciowy a nie dozywocie prawda

Gość ARS78
On już podjął decyzję, chce tylko, by dobre kobietki wytarły mu zasmarkanego nosa. Może faktycznie, jak napisał Eald_Syhter, lepiej jak takie słabe geny zginą. Normalny facet walczy do upadłego, zamiast się użalać na babskim forum :o

Tak tego nie sformułowałem. Jednak prawda jest taka, że niby mamy uprawnienie, a patrirchalizm ciągle funkcjonuje w podświadomości kobiet i mężczyzn. Facet ma być zaradny i przebojowy i "pachnący dobrobytem i powodzeniem". Tak prawda . . .

Gość taki los
wystarczy poczytać choćby na tym forum co wypisują kobiety jak ich facet straci prace... - pierwsza myśl: "rzucić i wykopać"

Akurat tym forum bym się nie posiłkowa. Sporo tu marginesu:D Ale taka brutalna prawda, że jak chcesz dziewczynę, musisz pachnieć dobrobytem (szeroko pojętym). Well checked and proved . . .

ooooo nie wszystkie takie sa . faceci nie sa lepsi ja tylko pojawia sie problem znikaja bez slowa . ja tez jestem sama i co z tego wkoncu tez na mnie przyjdzie czas

Gość taka troche starsza kolezanka.
do taki los chłopie nie dziwie ci sie ze jestes sam , nawet nie wiem jakie to jest wkurw...jace jak chlop sie wgapia w dziewczyne, mnie szlag trafia jak widze np w autobusie czy w tramwaju jak ktos sie we mnie wgapia i uwierz mi to nie jest przyjemne..... nie wgapiaj sie jak sroka w kosc bo to jest odwrotny skutek ZAWSZE........ nie wiem czy ja znasz czy nie jesli ja znasz i z nia rozmawiasz to najwazniejsze masz byc mega zadbany i pachnacy zeby sie chcialo do ciebie przytulic ...zadbany chlop jest zawsze sexi:-))))))))) i nie badz nachalny .....zadna dziewczyna tego nie lubi...

Gość taki los
cytuje :o :classic_cool: >>Kilka dni po zaręczynach poszłam do specjalisty aby wycenił mój pierścionek :) 20:35 Mademoiselle L. Po prostu byłam ciekawa ileż to jestem warta dla mojego TŻ, na szczęście miło się rozczarowałam, >>allium mnie nie korciło bo znałam jego cenę i takie są współczesne kobiety :o

Gość taki los
ja się aż tak strasznie na nią nie wgapiam... ;) no może troche :classic_cool: na razie nie ucieka jak się mijamy, zresztą to nie jest zbyt częste

Gość to ze jakas tam
wwycenia piersionek to nie ozncza ze wszsytkie takie sa chodz przyznaje ze trudno bedzie bo jak zaczac znajomosc z debetem na koncie nie ufasz jej dlatego boisz sie a jak nie ufasz na starcie juz to odpuśc

Gość Nie każda jest taka
Mojej wystarczył pierścionek odpustowy ze stoiska i bukiecikiem polnych kwiatów :D Była zachwycona oświadczynami, a jak po jej zgodzie wyjąłem z bagażnika prawdziwy bukiet róż i pudełeczko, to powiedziała, że i tak ten plastikowy będzie dla niej ważniejszą pamiątką.