Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskutantka z ogólnej

MOJA SZEFOWA - CZY MA PRAWO?

Polecane posty

Pracuje w prywatnym przedszkolu. Na porządku dziennym sa wieczne kłamstwa szefowej, niedopełnianie formalności, oszukawanie personelu i dzieci. Muszę co miesiąc prosić o wypłatę, która rzadko kiedy jest na czas. Odciagala nam na ubezpieczenie grupowe, a nie płaciła go. Gdy wyszło na jaw szybko uregulowała, ale ubezpieczenie nam wymowiono. Gdy tylko ktoś jej nie przytakuje, a ja jestem asertywna osoba i mam swoje zdanie, ma wiecznie pretensje. Wyszłam z pracy, pół godziny później dostaje smsa w stylu "zostawiłas światło w łazience", dodam łazienka dzieci, ja wyłączyłam widocznie jakas mama musiała korzystać z dzieckiem przed wyjściem. Wyłączam światło w sali i na korytarzu przed wyjściem no ale do kuwy nędzy przecież nie jestem wozna!

Gość wredniucha05
ja też mam taką szefową! jakie to polskie

Gość Jedyne co mogę ci doradzić
To zaplanować zemstę. Mścij się póki możesz, bo potem będziesz żałować do końca życia, że dawałaś się tak gnoić, co w konsekwencji może zamienić się w pogardę dla samej siebiel

Gość Upiorny 4
Upiorne to, ale O co TObie biega??? Przecież Ta upiorzyca działa zgodnie z normą! Wiec Myk, myk...

Gość wredniucha05
""Muszę co miesiąc prosić o wypłatę, która rzadko kiedy jest na czas."" czy to wg ciebie jest zgodne z normą???

Tylko że ja chodzę do roboty jak za karę, mam ból głowy, choruje. A po jeszcze wypisuje mi smsy. Czy to ma być norma?

Gość yekk
ja bym nie wytrzymala z taka baba

JA NIE DAJE SIĘ GNOIĆ, dlatego się na mnie odgrywa. Korci mnie, by jej napisać odpowiedź na tego smsa o świetle.

Gość Żelisław
inne pracownice też tak traktuje ta hydra?

A tak z innej beczki przepraszam, że pytam ale też szukam pracy w prywatnych przedszkolach. Ile zarabiasz i jaką masz umowę?

Gość wredniucha05
nie ma to jak wieśniara co srać chodziła za chałupę nagle stanie się szefową - wszystkich musi zgnoić, żeby się poczuć ważną - a to przytakiwanie i podlizywanie przez zastraszonych ćwoków zazwyczaj myli z szacunkiem (gdzieś tam przeczytała to trudne słowo)

Mieliśmy zamknięte przedszkole przez miesiąc bo sanepid zamknął przez syf i zaniedbania. Koleżanka ja pyta grzecznie, kiedy mniej więcej mamy ruszyć a ona "tyle razy muszę się tłumaczyć wszystkim rodzicom i wam że mam dość, jak nie chcesz czekać to zaraz mozemy podpisać wymowienie". Poki ktoś jej przytakuje jest ok. Ja mam swoje zdanie, więc ona ma wkurwa i o wszystko się czepia. Mam umowę na czas określony, prawie 1900.

Gość Upiorny.
Tylko upiorne uwagi prosto w oczy dają Tobie przewagę nad oprawcą!!!! Grzecznie, spokojnie i... Najlepiej zadawać pytania. Upiornie skomponowane tak, aby odpowiedź byla korzystna. Upiorna manipulacja;-) Pamiętaj, że zawsze OSTATNI gasi światło! A co do normy to tylko takie upiorności świadczą o kulturze lub upiornej bezkarności. Prywatna firma to i prawo... Brak Upiornych Związków Zawodowych Więc myk, myk...:-) Dajcie Upiorzycy radę, bez użalania się nad nią

Nie mam siły bawić się tak z nią, potrafi kłamać jak z nut na miejscu.

Gość Upiorny.
Upiorzyco, skończy się umowa i Twoje upiorności;-) Jak jest was kilka Upiorzyc, to pomyślcie O ŚRODKACH UNIJNYCH np 3 osoby i stwórzcie konkurencję!!! Piękna zemsta i praca zapewniona! Więc myk. Myk!

Gość bwcvwje
mysle ze nie boj sie konfrontacji, jak pisze smsa, to oddzwaniaj wyjasniac, pokaz jej w taki sposob, ze masz silna osobowosc

Gość Upiorny 4
Przeczytaj wszystko od początku A upiorności Twe zmienią się na upiorządka. Słuchaj bwc... Ale światło zawsze gasi ostatni!!! W swojej firmie też byś tego wymagała! Suma sumarum;-) też możesz zostać szefową. Może nawet upiorniejszą:-) Więc? Myk!