Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowaNaKafeterii.

Sposoby na przeziębienia-kto zna?

Polecane posty

Gość NowaNaKafeterii.

Dzieci chorują i przeziębiają sie jeśli na zewnątrz temperatura+moje niestety też chorują. Ostatnio odwiedziłam samoobsługową aptekę w celu zakupienia syropu na kaszel którego teraz nie podaję dziecku, bo mnie olśniło że przecież naturalne środki potrafią leczyć a te farmaceutyki wzmagaja tylko dolegliwości /// Kiedy stałam przy kasie wpadł mi relkamowany syrop na kaszel w rękę(wiadomo stojąc w kolejce z nudów przeczyta się ulotkę) wyczytałam że wzmaga on wydzielanie śluzu przez organizm! Niby nie miałabym zastrzeżeń,ale ja pragnę sie odśluzować a nie zaśluzować! Drodzy rodzice, czy znacie jakieś naturalne skuteczne sposoby na przeziębienia dla całej rodziny?

Gość NowaNaKafeterii.
Do tej pory udało mi się tylko przypadkiem od wtajemniczonych osób dowiedzieć że odśluzowanie organizmu w czasie przeziębienia jest sprawą priorytetową i że z pomoca przychodzą tutaj nasiona kozieradki oraz kasza jaglana-co jeszcze? Tak sobie myślę że zioła te które dzałaja bakteriobójczo byłyby również niezłą ochrną przed rozwinięciem sie infekcji...

Gość NowaNaKafeterii.
Czy nikt sie nie wypowie?