Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inzynier serwisowy//zablokoosa

PŁATKI ŚNIADANIOWE

Polecane posty

Tyle sie rozpisałem to mi mod uwalił temat. W skrócie nie ma nigdzie już moich płatków. I przeglądając neta znalazłęm strone gdzie można skomponować sobie płatki. Ale tanio nie jest. http://www.mojemusli.pl/ I teraz pytanie czy znacie inne takie strony? Albo może gdzie tanio kupić np 5kg ananasa liofilozowanego.

Płatki z krówkami albo żelkami ja pitole kto to je... Ale pomysł na firme miał ktoś niezły. Jak teraz tam patrze to tam jest np 5pln za 30g!!!!!!!!!! Nic kupuje jutro z 3kg zwykłych płatków i idę do tesco tam są jakieś takie suszki

1kg ananasa kosztuje na allegro koło 12pln 30g na tej stronie 1,25zł 330% zysku na kazdym produkcie dobra bo tak pierdziele bez sensu... PO PROSTU MAM ZAMIAR W KOŃCU ZACZĄĆ OSZCZĘDZAĆ NA JEDZENIU.

Znowu mi kroś powie że jestem pokochany jak z tymi frytkami aleeeeeee Wie ktoś ile może kosztuje KG banana w sezonie ? Koło 3 pln pewnie nie ? Banan suszony kosztuje ok 14 - 20 pln za KG. Czyli ile ja mogę wydawać na płatki rocznie...... no opakowanie na 3 dni tydzień max tj 10 pln rok ma 52 tygodnie = 520pln tylko? Coś mało. Nie chce mi się suszyć 20 kg bananów by oszczędzić 50pln Gdzie ja wydaje tą kase...